Hasan Şaş: "Çok erken havaya girdiler"

Galatasaray'da Fatih Terim döneminde yardımcı antrenörlük görevini üstlenen Hasan Şaş, Fenerbahçe'yi hedef aldı

cumhuriyet.com.tr

G.Saray’daki 3. Fatih Terim döneminde, Ümit Davala ile birlikte yardımcı antrenörlük görevini yürüten ve 2 sezonda alınan şampiyolukta pay sahibi olan Hasan Şaş, NTV Spor’da katıldığı bir programda ilginç açıklamalar yaptı. Birçok konuya değinen Şaş, şampiyonluk yarışında iplerin G.Saray’ın elinde olduğunu söyledi, F.Bahçe’nin şampiyonluk havasına erken girdiğini belirtti ve ekledi: “Şu anki puan farkı kapanacaktır. Her şey bence G.Saray’ın elinde. Arena’da G.Saray’ın, F.Bahçe’yi yeneceğini düşünüyorum. Bir takımın o stattan çıkması kolay değil.

"ŞAMPİYON OLAMAZDIK"
F.Bahçe’nin tabii ki etkili futbolcuları var. Şu anda iki önemli futbolcusu sakat. Ama bence şampiyonluk havasına erken girdiler. Ben öyle görüyorum. En büyük şansları haftada 1 maç oynamaları. Biz ilk yıl G.Saray’da bunun kaymağını yedik. Haftada 3 maç oynasaydık belki şampiyon olamazdık. Sonuç olarak F.Bahçe avantajlı gözükse de bu yarış sezon sonuna kadar sürer.”

"HUZURSUZ BİR ORTAM VARDI"
Hasan Şaş, takımdan ayrılmalarını Başkan Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında yaşanan anlaşmazlığa bağladı ve “Huzursuz bir ortam vardı. Hoca ile Ünal Aysal’ın anlaşamadığını dışarıdan seziyorduk. Başkan, bir maç sonrası internet sitesinden ‘Futbolcuları kutlarım’ diye mesaj yayınladı. Teknik heyetin adı geçmiyordu. Ben orada bu işin fazla sürmeyeceğini anladım. Sonuçta da zaten olan oldu” diye konuştu.