G.Saray'da fatura kesildi... Gidecekler şekilleniyor

Yönetim son maçlardaki performansları nedeniyle oyuncuları eleştirdi, Ocak ayında takımdan gidecek ve kalacak isimleri görüştü.

Cumhur Önder Arslan / Cumhuriyet Spor

Galatasaray yönetimi dün Dursun Özbek başkanlığında yaptığı toplantıda kulübün gündemindeki konuları masaya yatırdı. Taraftarların istifa çağrısının 1. madde olarak görüşüldüğü toplantıda “yola devam” kararının çıktığı öğrenildi. Tek tek görüşlerini açıklayan yöneticilerin, son dönemde düşük performans sergileyen futbolcuları eleştirdiği kaydedildi. Başkan Özbek ve yönetim, ocak ayı transfer döneminde neler yapabilecekleri konusunda fikir beyan ederken takımdan kimlerin gönderilip, hangi isimlerin kalacağının tartışıldığı bildirildi. Dursun Özbek’in en kısa süre içinde teknik direktör Mustafa Denizli ile konuşarak yönetimin görüşlerini paylaşacağı, tecrübeli çalıştırıcının fikirlerini alarak transferde yol haritasının belirleneceği vurgulandı.

Grosskreutz için zabıt!

Ailesini özlediğini söyleyip Almanya’ya giden ve geri dönmeyen Kevin Grosskreutz hakkında katılmadığı antrenmanlar için zabıt tutulurken yönetim hukuki girişimleri de başlattı. Kulüp üyelerinin, son 10 yıldaki başkan ve idarecilerin yaptığı tüm harcamaların bağımsız bir denetim şirketine inceletilmesiyle ilgili başvurularına Dursun Özbek’in onay vermesi de dünkü toplantıda görüşüldü. Bu tip kapsamlı bir incelemeyi dünyada sadece 4 firmanın yaptığı, bunlardan 3’ünün ABD’li 1’inin İngiliz olduğu belirtilirken doğacak yüksek maliyet nedeniyle araştırmanın şimdilik beklemeye alındığı kaydedildi.