Fernandes bu kez de yumruk yedi

Kasımpaşa-Beşiktaş maçında taraftarın tekmesine maruz kalan Manuel Fernandes, bu kez de yumruk yedi.

cumhuriyet.com.tr

Siyah-beyazlı taraftarlar, Gençlerbirliği karşısında alınan 1-0'lık mağlubiyetin faturasını Manuel Fernandes'e kesti. Yıldız oyuncu takım arkadaşı Oğuzhan Özyakup ile eğlenmek için gittiği mekânda taraftarların saldırısına uğradı.

Sabah Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş 'tan ayrılacağı konuşulan Portekizli futbolcu, önceki akşam takım arkadaşı Oğuzhan Özyakup ile birlikte Emirgan'daki bir mekâna eğlenmeye gitti. Güzel başlayan gece , Beşiktaşlı taraftarların ikiliye tepki göstermesiyle felakete dönüştü.

 

Oğuzhan'a tekme

Beşiktaş'ın Gençlerbirliği karşısında aldığı 1-0'lık mağlubiyetin ardından öfkeli olan ve mağlubiyetten Portekizli yıldızı sorumlu tutan Beşiktaşlı bir grup taraftar, mekânda karşılaştıkları Fernandes'e sözlü saldırıda bulundu. Beşiktaşlı bir taraftar Fernandes'e, "Lan takım yenildi. Siz burada eğleniyorsunuz ib..ler" diyerek eğlence kulübünün içinde yüksek sesle bağırdı. Öfkesi dinmeyen siyah-beyazlı taraftar, Fernandes'e yumruk Oğuzhan'a ise tekme attı.

Çılgına dönen Fernandes, kendisine yumruk atan taraftara vurmaya başladı. Fernandes'in yumruk attığı taraftarın kaşının yarıldığı iddia edildi. Fernandes ve Oğuzhan'ın yanlarında bulunan arkadaşlarının araya girmesiyle yatıştırılan kavga sonrası ikili, soluğu bu kez Reina'da aldı. Burada da bir grup Beşiktaşlı taraftarın, "Takım dökülüyor, siz eğleniyorsunuz. Yürüyün gidin buradan" tepkisiyle karşılaşan ikili, buna rağmen eğlencelerine devam etti.

 

Töre de katıldı

Takım arkadaşları Gökhan Töre'nin de mekâna gelerek eğlencelerine ortak olduğu gecede, sabaha kadar eğlenen futbolcular, mekânı 04.30'da terk etti. Çıkış için mekânın otopark kapısını kullanan futbolcular, buna rağmen görüntülenmekten kurtulamadı.

 

Eğlenceye devam

Emirgan'daki kavganın ardından Reina'ya giden Fernandes gece boyunca kendisine eşlik eden esmer kadınla araca binerken yakalandı.