Esenboğa'da gövde gösterisi yapmışlardı!

Rüşvet ve yolsuzluk skandalı iki istifayı beraberinde getirdi. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ve İçişleri Bakanı Muammer Güler bu sabah istifa ettiler. Adı rüşvet ve yolsuzluk operasyonunda geçen dört bakan dün gece Esenboğa Havalimanı'nda gövde gösterisi yapmışlardı.

cumhuriyet.com.tr

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın Pakistan gezisi dün akşam sona ermişti. Erdoğan ve beraberindekiler dün gece Ankara'ya geldi. Esenboğa Havalimanı'nda Erdoğan'ı karşılayan partililer, yolsuzluk ve rüşvet operasyonu nedeniyle zor duruma düşen Erdoğan'ı destek sloganlarıyla karşıladı.

Karşılamada adı rüşvet ve yolsuzluk skandalı ile anılan İçişleri Bakanı Muammer Güler, AB Bakanı Egemen Bağış, Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan ile Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar da yer almıştı. Patlak veren skandal nedeniyle zor günler geçiren dört bakan havalimanında gövde gösterisi yapmışlardı. Esenboğa Havalimanı'ndan ajansların geçtiği fotoğraflar sosyal medyanın gündemine oturmuş, gövde gösterisi yapan dört bakan çok sert eleştirilmişti.

DÜN GECE ÇEKİLEN BU KARELER SOSYAL MEDYANIN GÜNDEMİNE OTURMUŞTU!

GECE GÖRÜŞME, SABAH İSTİFA

Bu olayın ardından Başbakan Erdoğan ve beraberindeki bakanlar gece geç saatlerde Erdoğan'ın Keçiören'deki evine geçtiler. Erdoğan'ın evindeki görüşmenin ardından sabah saatlerde iki istifa geldi. Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan sabah erken saatlerde istifasını açıkladı. Çağlayan'ın ardından İçişleri Bakanı Muammer Güler de istifa ettiğini duyurdu.

İki bakanın dün gece çekilen bu fotoğrafları ise sosyal medyanın gündemindeki yerini koruyor.