Erdoğan: Ah Geziciler Ah

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Avcılar Ambarlı İleri Biyolojik Arıtma Tesisinin açılış töreninde konuştu.

cumhuriyet.com.tr

 

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı konuşmada kendilerinin daha çevreci olduklarını iddia ederek, Gezi Direnişçilerini yakıp yıkmakla suçladı.

İşte Erdoğan'ın konuşmasından satır başları:

Türkiye çok büyük oranda güven oyu verdi. Verdiğiniz doğru karardan dolayı sizlere teşekkür ediyorum. 30 Mart’ta rakibine 700 bin oy fark atarak belediye başkan adayımız Kadir Topbaş bir kez daha yetki aldı. İstanbullulara bir kez daha vefası için teşekkür ediyorum.

Küresel projelerin takipçisi olmaya devam edeceğim. Bu dönemde inşallah başlattığımız projeleri tamamlayacağız. Marmaray’ın kardeşi lastikli tüp geçiti bitireceğiz. Gece gündüz çalışmaya devam edeceğiz. 1994’ten beri İstanbul’a layık olmak için çok yoğun mücadele ettik. Sizlere mahçup olmadık. Seçimlerin üzerinde sadece 2 hafta geçmiş olmasına rağmen bugün de hayati bir yatırımın açılışı yapıyoruz. İşte durmuyoruz…

İleri derecede arıtma tesisinin açılışını yapıyoruz. Sandıklar kapandığı anda rehavetin içine giren bir kadro değiliz. Kolları hemen sıvarız. 30 Mart akşamından itibaren kaldığımız yerlerden devam ediyoruz.

Bu büyük bir çevrecilik örneği. Kim çevreci. Ahh Geziciler ahhh. Sizin işiniz cam çerçeve indirmek. Sizin işiniz molotofla yakıp yıkmak. Bizim işimiz inşa etmek. Atık sular bu büyük eser sayesinde arıtılacak. Bu suların bir kısmı çevre sanayide kullanılabilecek.

ARITMA İŞLEMİ YENİ BULUNMUŞ GİBİ ANLATTI

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan Avcılar'a gelen yurttaşlara arıtma sistemini tanıttı. Önce atık suyu gösteren Erdoğan sonra da arıtmadan çıkan temiz suyu göstererek işte bu suyun nasıl temizlendiğini gösterdi. Ultra filtrasyon çıkış suyunu da gösteren Erdoğan bu oluşumla Marmara denizini temizleyeceklerini iddia etti.

İŞTE O KONUŞMA

<video:41373>