Erdoğan açıkladı: Şahin, başkan adayı!

Bakan Fatma Şahin'in Süper Lig'de oynanan Gaziantepspor - Elazığspor maçının devre arasında soyunma odasına indiği haberleri gündeme oturmuş, bakanlıktan yapılan açıklamada iddialar yalanlanmıştı. Bugün ise Bakan Şahin'in soyunma odasına girerken fotoğrafları ortaya çıktı.

cumhuriyet.com.tr

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin hakkındaki "devre arasında Gaziantepspor soyunma odasına girerek 500 bin lira prim dağıttı" iddiaları hakkında fotoğraflar ortaya çıktı. Aydınlık gazetesi yazarı Mustafa Mutlu, bugünkü köşe yazısında eline ulaşan fotoğrafları yayınladı.

Mutlu, "Kendilerini karşılayan ise Gaziantepspor'un çiçeği burnunda Teknik Direktörü Sergen Yalçın... Bakan Hanım tribünden iniyor, yeşil sahadan ve asla olmaması gereken o koridorlardan geçip, girmemesi gereken alana giriyor" ifadelerini kullandı.

SEBEBİ BELLİ OLDU!

Tüm bu iddiaların konuşulduğu gün bakan Fatma Şahin, AKP'den Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkan adayı gösterildi. Şahin, Mart 2014'te yapılacak Yerel Seçimler'de Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı olmak için yarışacak.

İŞTE O FOTOĞRAFLAR...

BAKANLIK: ÇAMUR AT İZİ KALSIN

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı, bakan Fatma Şahin'in soyunma odasına girerek Gaziantepsporlu futbolculara 500'er bin lira prim dağıttığına ilişkin iddiaları dün yalanlamış, yapılan açıklamada "Bakan ne iddia edildiği gibi soyunma odasına girmiş ne de futbolcularla bir araya gelerek 500 bin liralık prim sözü vermiştir. Bu iddia çirkin, asılsız ve gerçek dışı olduğu kadar aynı zamanda da ahlak sınırlarını aşmıştır. Bir siyasetçinin seçildiği ile ve bölgeye gitmesi kadar doğal bir durum yoktur. Bu eleştiri Sayın Bakan'ın çalışma temposuna yetişemeyen bir zihniyetin ürünüdür. Seçim sürecine giren ülkemizde halkımız bundan önce olduğu gibi bundan sonra da ‘çamur at izi kalsın’ anlayışına asla prim vermedi, vermeyecektir" ifadelerine yer verildi.