CHP'den İstanbul'da gövde gösterisi (29.12.2013)

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin yeni İstanbul il başkanlığı binasının açılışına katılıyor. CHP liderini binlerce yurttaş havalimanında coşkuyla karşıladı. Yoğun ilgi nedeniyle kortej Levent'e kadar adım adım ilerledi.

cumhuriyet.com.tr

CHP İstanbul İl Başkanlığı'nın yeni binasının açılışı için İstanbul’a gelen CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu yüzlerce partili coşkulu bir şekilde karşıladı.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Türk Hava Yolları’na (THY) ait bir uçakla saat 12.00’de Ankara’dan İstanbul’a geldi. Kılıçdaroğlu'nu karşılamak için yüzlerce kişi Atatürk Havalimanı’na akın etti. VIP çıkışında Kılıçdaroğlu ve beraberindeki heyet ilgiden dolayı zor anlar yaşadı. Polis eşliğinde VIP Salonu önünde bekleyen otobüse binen Kılıçdaroğlu ve CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mustafa Sarıgül halkı selamladı.

 

FOTOGALERİ İÇİN TIKLAYINIZ

Kılıçdaroğlu uçaktan inince yurttaşla selamlaştı. Sevgi selinin arasında otobüse binen CHP lideri konvoyla birlikte il başkanlığına doğru yola çıktı.

Havalimanından çıktıktan sonra E-5 üzerinde 14 noktada ise yurttaşlar Kılıçdaroğlu'nun konvoyuna katıldı.

Konvoy beş saatte Levent'e ulaştı. CHP İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı 'biz İstanbul'u fiilen kazandık' yorumunu yaptı.

Zincirlikuyu’da ise on binlerce kişi CHP liderini coşkuya karşıladı. Yoğun ilginin arasında kürsüye zorlukla çıkan Kılıçdaroğlu yurttaşlarla kucaklaştı.