CHP meydanlarda Cumhuriyet dağıtıyor

CHP gazetemize yönelik operasyonun ardından önümüzdeki 5 gün boyunca farklı yerlerde halka Cumhuriyet dağıtma kararı aldı.

iklim öngel

Emir, vatandaşların tepkisinin çok olumlu olduğunu söyledi.

CHP gazetemize yönelik operasyonun ardından kampanya başlatma kararı aldı. CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu grup salonuna gazetemizle birlikte girerken, milletvekilleri ve parti örgütleri de önümüzdeki 5 gün boyunca farklı yerlerde halka Cumhuriyet dağıtacak.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, kampanyanın yalnızca Cumhuriyet’i değil, Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak için başlatıldığını belirterek, “Bu kampanya faşizme karşıdır” dedi. Kampanyanın ilk günü Kızılay meydanında gazete dağıtan Ankara Milletvekili Murat Emir, “Gün Cumhuriyet’e sahip çıkma günüdür” dedi. CHP, gazetemizin 9 yazar, çizer ve yöneticisinin tutuklanmasının ardından harekete geçti. Hafta başında CHP PM’nin bildirisi yayımlandı, dün de CHP lideri Kılıçdaroğlu grup konuşmasına elinde gazetemizle birlikte girerek, gazeteyi bir okura verdi.

Kampanyayla ilgili bilgi veren CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba, CHP’nin tüm il ve ilçelerinde milletvekilleriyle birlikte gerçekleşecek “Cumhuriyet’e Dokunma” kampanyasının yalnızca Cumhuriyet’i değil Türkiye Cumhuriyeti’ni korumak için yapıldığını söyledi. Ağbaba, “Bu kampanya faşizme, herkesi terörle suçlayan bir terör destekçisine, kendi gibi düşünmeyenleri yok sayan anlayışa karşı bir kampanya” diye konuştu.

Her gün başka meydan

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, başta milletvekilleri olmak üzere örgütlerin 5 gün
boyunca her gün gazetemizi sokakta halka dağıtacağını söyledi. “Gün Cumhuriyet’e sahip çıkma günüdür” diyen Emir, Kızılay’da dün gazetemizi dağıttı.

Tirajı artırmanın yanı sıra Cumhuriyet’e yapılan hukuksuzluğa yönelik algıyı yükseltmeyi amaçladıklarını dile getiren Emir, “Cumhuriyet’e sahip çıkmakta kararlıyız. Bugün Kızılay’da yarın başka bir yerde Cumhuriyet’i dağıtacağız. Hem duyarlılığı artırmak hem de herkesi cesaretlendirmek istiyoruz” dedi.