Baykal: Meclis o fezlekeleri bekliyor!

Cumhurbaşkanı Gül ile görüşen Baykal, "Türkiye'de erkler çatışması olmadığını kimseye düşünmesin. Ne yazık ki böyle bir çatışma yaşanıyor" dedi. Baykal, "Üç haftayı geçti, hala fezlekeler gelmedi. Meclis o fezlekeleri bekliyor" ifadelerini kullandı.

cumhuriyet.com.tr

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşen CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal, gazetecilere açıklamalarda bulundu. Türkiye'de erkler arasında uyum olduğu kanısında olmadığını dile getiren Baykal, "Üç haftayı geçti, hala fezlekeler gelmedi. Meclis o fezlekeleri bekliyor" diye konuştu.

Baykal'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

Keşke bu temaslarımın sonucunda daha umutlu ve iyimser bir tablo çizme imkanı bulabilseydim. Öyle anlaşılıyor ki yaşamakta olduğumuz sorunlar devam edecek. Ama bunun doğal olmadığını inanmaya devam ediyorum. İçinden geçmekte olduğumuz dönemin kriz tablosu olduğu çok açıktır. Devletteki bu çatışmayı Ankara görmüyor olmamız, hükümetin ve Meclis'in uyum içinde çalışmaya devam ediyor olması, Türkiye'de erkler çatışması olmadığını kimseye düşünmesin. Ne yazık ki böyle bir çatışma yaşanıyor.

Üç haftayı geçti, hala fezlekeler gelmedi. Meclis o fezlekeleri bekliyor. Yargı kararları uygulanamıyor, başsavcılar kararları uygulamadıkları için emniyet yetkilileri hakkında soruşturma başlatıyorlar.