Bahçeli: Hırsızlığa yeni bir ekol getirdiler!

MHP lideri Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında konuştu. Bahçeli, "hırsızlığa yep yeni bir ekol getirdiğini" söylediği Halbank eski genel müdürünün tahliyesinin her şeyi anlattığını söyledi.

cumhuriyet.com.tr

MHP lideri Devlet Bahçeli partisinin grup toplantısında AKP'ye sert sözlerle yüklendi. Yolsuzluk skandalı ve Kabataş'taki saldırı iddialarının çürütülmesi üzerinden Erdoğan'a yüklenen Bahçeli, "Erdoğan'a göre varsın işsizlik olsun. Başbakan'a göre önemli olan Bilal'in zengin olup Bilo Ağa seviyesine terfi etmesidir" diye konuştu. Bahçeli, geçtiğimiz günlerde tahliye edilen ve ayakkabı kutuları ile anılan Halkbank eski genel müdürü için ise "Hırsızlığa yepyeni bir ekol getiren Halkbankası'nın eski müdürünün serbest bırakılması her şeyi açıklıyor" dedi.

Devlet Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları şöyle:

- Şırnaklı Kemal, Trabzonlu Ayşe, Mardinli Hüseyin, Vanlı Mehmet işsizlikten ortada kalmışlardı. Çünkü bunların isimleri Bilal ve Sümeyye değil. Çünkü bunların bırakın ayakkabı kutularını giyecek ayakkabıları yoktur. Haram okyanusunda düzenli olan, pusulası sahtekarlı, tayfası hırsızlıktan oluşan filoları da yoktur.

- Erdoğan'a göre varsın işsizlik olsun. Başbakan'a göre önemli olan Bilal'in zengin olup Bilo Ağa seviyesine terfi etmesidir.

- Hırsızlığa yepyeni bir ekol getiren Halkbankası'nın eski müdürünün serbest bırakılması her şeyi açıklıyor.

- Bu Başbakan şakacı bir adam olup çıkmıştır. Gıybet, dedikodu, yalan, dolan beyanlarda bulunmak karakteristlik özellikleri arasına girmiştir. Başbakan yolsuzluğun içinde boğulmaktadır. Etiler'deki araziyi önce KİPTAŞ'a devredip ardından talan düğmesine basmak yolsuzluk değil midir? İranlı işadamının 'Bana operasyon var mı' sorusuna 'Abi sen rahat ol, öyle bir şey varsa senin önüne ben yatarım' demek yolsuzluk değil midir?

KABATAŞ İÇİN İLK YORUM

- Kabataş'taki iddialar bizzat başbakan tarafından uzunca bir süre gündemde tutulmuştur. Başörtülü bir kardeşimiz bebeği ile birlikte sanki işkenceye tabii tutulmuştur. Başbakan konuyu Meclis'e kadar taşımıştır. Bu meselenin ayrıntısına girmeden geçtiğimiz hafta olayın kamera görüntüleri ortaya çıkmıştır. Hiç de söylendiği gibi bir saldırı olmadığı ortaya çıkmıştır.

- Başbakan muamma adli tıp raporuna sığınmaya devam mı edecek yoksa özür mü dileyecek?