Ayşegül Yıldız neden boşandığını anlattı

İbrahim Tatlıses'ten ani bir kararla boşanan Ayşegül Yıldız, ilk defa konuştu.

cumhuriyet.com.tr

İbrahim Tatlıses'ten ani bir kararla boşanan Ayşegül Yıldız, ilk defa konuştu. Bugün 2. sayfa programına katılan Ayşegül Yıldız, ayrılığın detaylarını anlattı.

“BOŞANMADAN 2 GÜN ÖNCE KARAR VERDİM”
Yıldız, ayrılık kararını boşanmadan iki gün önce aldığını ve bu kararı alırken sadece bebeğini düşündüğünü, onun daha sağlıklı ve huzurlu bir ortamda büyümesini istediğini söyledi. Ayrılık kararının kendisi tarafından geldiğini belirten Yıldız, Tatlıses'in Twitter'dan yazdığı açıklama üzerine, 'Sağlık problemleri derken sol tarafındaki hissizlik değil, kullandığı ilaçlardan ötürü aşırı sinirli olması sebep oldu' dedi.

İbrahim Tatlıses başkasına aşık olursa, sorusu üzerine, 'Ben İbrahim Bey'in çok mutlu olmasını isterim. Onun bende ki yeri çok ayrı. Ben onun mutluluğunu isterim. Bundan asla rahatsızlık duymam.' dedi.

AYŞEGÜL YILDIZ HAMİLE Mİ?
Tatlıses'in Diyarbakır'da 'Bir oğlum olacak adı da Barış olacak.' açıklamasına; 'O dedikodu değil, kendi aramızda konuştuğumuz bir şey. Bu konu üzerine çok görüştük ikinci çocuk planları için' diyen Yıldız, evliliği boyunca çok mutlu olduğunu da dile getirdi.

NE KADAR NAFAKA ALACAK?
Boşanırken hiçbir talebi olmadığını, sadece çocuğu için nafaka bağlandığını söyleyen Yıldız, 'Ama şöyle bir şey var ki İbrahim Bey, hayatına giren hangi kadını mağdur etti ki beni mağdur etsin' dedi.