Anjiyo olan Ersun Yanal için Fenerbahçe'den açıklama

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal kalp krizi geçirdiği iddiası nedeniyle Fenerbahçe Kulübü'nden açıklama yapıldı.

cumhuriyet.com.tr

Fenerbahçe Teknik Direktörü Ersun Yanal'ın kalp krizi geçirdiği iddia edildi. Fenerbahçe'den ise Ersun Yanal'ın kalp krizi geçirmediğini, durumun rutin bir kontrolden ibaret olduğunu belirten bir açıklama yapıldı. 

 

Fenerbahçe'den açıklama

Teknik Direktörümüz Sayın Ersun Yanal’a, Memorial Hastanesi’nde kontrol amaçlı anjiyo yapılmıştır. Anjiyo işlemi sırasında doktorların tavsiyesiyle kendisine stent takılmıştır. Sağlık durumu iyi olan Teknik Direktörümüz, Pazar günü oynanacak olan Fenerbahçe-Galatasaray derbisinde takımımızın başında olacaktır. Teknik Direktörümüz Sayın Ersun Yanal’a ve ailesine geçmiş olsun dileklerimizi iletiriz.

 

Aziz Yıldırım ziyaret etti

F.Bahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve bazı Sarı – Lacivertli yöneticiler Yanal’ı hastanede ziyaret etti. Yıldırım, ziyaret sonrası yaptığı açıklamada, “Ersun Yanal pazar günü Galatasaray maçında takımın başında sahada olacak” dedi.

 

Operasyonu yapan doktor: Sağlık durumu gayet iyi

Yanal’a stent takma operasyonunu gerçekleştiren Prof. Dr. Servet Öztürk, “Ersun Yanal kalp krizi geçirse G.Saray maçına gidebilirsiniz denir mi? İki damarında ağırlık gördük. İki damarına stent taktık. Yarın evine gitmesine izin vereceğiz. Sağlık durumu gayet iyi. Kalp krizi yok. Olsaydı maça gidemezdi. 1 ay boyunca gidemezdi. Testler sonucu ortaya çıktı. Anjiyo yapınca gördük. Erken müdahale ettik. Bundan sonra hayatına istediği devam eder, çalışabilir. Yarın taburcu olacak. Pazar günü de G.Saray maçına gidebilir” dedi. Yanal’ın bugün taburcu edileceği öğrenildi.