'Almeida'nın alternatifini buldum'

Beşiktaş Teknik Direktörü, sezon başında ısrarla transferini istediği Nijeryalı forvet için “Her geçen maç temposu yükseliyor. Bundan sonra forvetteki en önemli silahlarımdan biri olacak” yorumunu yaptı.

cumhuriyet.com.tr

Beşiktaş’ta Eneramo’nun Kayseri maçında oyuna girdikten sonra sergilediği futbol ve attığı gol teknik direktörü Slaven Bilic’i fazlasıyla memnun etti. Hırvat teknik adam, artık Almeida’nın alternatifi olarak Eneramo’nun hazır olduğunu söyledi.

Siyah beyazlı çalıştırıcı, futbol komitesinden Ahmet Kavalcı ve Erdal Torunoğullları ile yaptığı görüşmede Kayseri gibi zor bir deplasmandan 3 puanla dönmeyi başardıkları için mutlu olduğunu belirtti. Bu çıkışı milli takım dönüşü oynayacakları Torku Konyaspor maçında da devam ettireceklerini vurgulayan Bilic düşüncelerini şöyle paylaştı:

FENERBAHÇE'Yİ İZLEDİ VE UMUTLU KONUŞTU

“Özellikle sakatlığı nedeniyle uzun süredir oynayamayan Eneramo’nun aramıza dönüşü beni mutlu etti. Çünkü bu oyuncunun sezon başında alınması için çok ısrar ettim. Temposu her geçen gün yükseliyor. Eneramo çok önemli bir oyuncu. Göreceksiniz, bundan sonra forvetteki en önemli silahlarımdan biri olacak.”

İki hafta sonraki rakipleri olan F.Bahçe’yi, önceki gün Şükrü Saracoğlu Stadı’na giderek Galatasaray karşısında izleyen Bilic, “Fenerbahçe çok iyi takım. Ama bizim amacımız da ligin ilk yarısında puan kaybetmemek. Bunu da başarmamamız için neden yok” diye konuştu.