AKP'den çok konuşulacak 'şike ve cemaat' itirafı!

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, 'şike yasası'nın TBMM'de görüşüldüğü sırada, 'manevi dünyalarını şekillendirmek için itimat ettiklerini söylediği' bir grubun kendilerine "Şike yasasıyla uğraşmayın" dediğini açıkladı.

cumhuriyet.com.tr

AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Meclis'te görüşülen şike yasasına ilişkin çok konuşulacak açıklamalarda bulundu. Elitaş, 'şike yasası' ile ilgili düzenlemelerin Meclis'te görüşüldüğü sırada bir grubun kendilerine "Şike yasası ile uğraşmayın" dediğini söyledi.

Elitaş'ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

- Artık yargı ideolojileşmiş bir pozisyonda. Şike yasasını getirdikten sonra, baktık, bu şike yasası ile ilgili maddelerde çok ağır hükümler olduğunu gördükten sonra Kulüpler Birliği, federasyon bize geldiler dediler ki; "Biz bu kanunu istedik ancak yaptığımızın yanlış olduğunu gördük. Ne olur bunu makul bir seviyeye getirin" dediler. Şike yasası görüşülürken bir grup bize geldi, "Şike yasasıyla uğraşmayın" dedi.

- Dedik ki; "Siz bizim mandevi dünyamızı şekillendirmekle ilgili biz size itimat etmişiz. Ama maddi dünyadaki, futbol oyunundaki ortaya çıkan karmaşalarda, manevi dünyamızı şekillendiren kişileri niye ilgilendirir..."


BOMBA ETKİSİ YARATAN O AÇIKLAMALARI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN