AKP adayı Şişli'yi kaybedince esti gürledi: Twitter namert alanı

Eski Milletvekili ve yerel seçimlerde Şişli adayı olan Mukadder Başeğmez’in Twitter tepkisi programa damgasını vurdu.

cumhuriyet.com.tr

A Haber’de yayınlanan Birsu Eren’in moderatörlüğündeki ‘Aklın Yolu’nda ‘Twitter’daki erişim engelinin kaldırılması’ da programda tartışılan konular arasındaydı. Eski Milletvekili Mukadder Başeğmez’inTwitter tepkisi programa damgasını vurdu.

“TWİTTER NAMERT ALANI”

Twitter, başıbozuk bir yer, namert alanı gibi bir şey. Eskiden taahhütlü mektup gönderilirken postacı kabul etmezdi,“Gönderen kim? Yaz kardeşim” derdi. Twitter’ın sanatla ilgisi var mı? Twitterkapatılırsa sanatkarların eli mi tutulmuş oluyor?

İlimle, demokrasiyle, ekonomiyle ilgisi var mı? Tamamen sokak arasında küfredip kaçan çocuklar gibi. Yazıyorlar, kaçıyorlar. Bunun adı ne? Sanı ne? Sözünün arkasında duracak kadar mert midir, cesur mudur? Hukuku, ahlakı yerli yerinde midir, yoksa gerçekten bir namert alanı, sövüp kaçan kalleş bir tip midir?

HEPİMİZ RUH HASTASI OLACAĞIZ

Gördüğüm kadarıyla ruh hastası olacağız hepimiz. İsteyen istediğine rahatça sövebiliyor. Twitter’ın olumlu hiçbir alanda kullanılacağını sanmıyorum. Fakat bizim milletimiz olgun, mayası temiz. Bu tür pisliklere bulaşmaz. Absorbe eder.