Acun dizi sürelerindeki o sorunu kanalında çözecek

TV8'i satın alan Acun Ilıcalı dizi oyuncularının sık şikayet ettiği dizi sürelerini keni kanalında kısaltma yoluna gidecek. Diziler avrupa ve ABD'deki gibi 30-40 dakikaya sığdırılacak.

cumhuriyet.com.tr

Spikerlikle adım attığı medya sektöründe TV8'i alarak yoluna medya patronu olarak devam eden Acun Ilıcalı, Survivor yarışmacılarını bir bir açıklarken yeni sezon hazırlıklarını da yapmaya başladı. 

Şimdiye kadar ‘Fear Factor’, ‘Survivor’, ‘Var Mısın Yok Musun’, ‘Devler Ligi’, ‘Yetenek Sizsiniz Türkiye’, ‘Yok Böyle Dans’ ve ‘O Ses Türkiye’ gibi Türk televizyonlarının en çok izlenen yarışma programlarının yapımcısı Ilıcalı, 5 yeni dizi için görüşmelere başladı.

40 DAKİKALIK SİT-COM
Çoğunun sit-com olacağı öğrenilen diziler, yaklaşık 40 dakika olacak. Bu dizilerden üçünün sit-com, diğer ikisinin de farklı türde yapımların olması planlanıyor. 

“Uzmanlık alanım eğlence sektörü olduğu için bu yönde işler yapmak istiyorum” sözleriyle yayın politikasını özetleyen Ilıcalı, Star'da yayınlanan 'Üç Adam' adlı programı yeni kanalına transfer etmişti