Cumhuriyet Pazar bu hafta da dopdolu! (25 Mart 2023)

Cumhuriyet Pazar rengarenk sayfalarıyla hafta boyu elinizden düşmeyecek bir sayı ile karşınızda.

cumhuriyet.com.tr

Veda Mektubu ile hayranlarıyla buluşan usta oyuncu Bennu Yıldırımlar, oyunculuk sırlarını, mutluluk önerilerini Deniz Ülkütekin’le paylaştı.

Ege’nin yeni cazibe merkezi Birgi köyü organik bir yaşam, tarih kokan sokakları ile geçmişle geleceği buluşturuyor. Mehmet İnmez’in kaleminden.

Ayça Ceylan sayılara yansıyan kuraklık tehlikesini Dairesel Flora’da yazdı. “2030’da su ihtiyacı dünya kaynaklarından yüzde 40 fazla olacak.”

Prof. Dr. Üstün Dökmen’den öğrenilmiş çaresizlik ve sorumluluktan kaçma üzerine. “Bakalım ne olacak” diyenler değil, “ben ne yapabilirim” diyenler ülkeyi kurtaracak.

İftarda nereye gitsek? Burçak Şener’den ramazana özel mönüleriyle sıradışı lezzetler sunan mekân önerileri.

Yaşamın provasını yapmak ister misiniz? Blu Tv’de yayına giren The Rehersal’ı Başak Bıçak, Ay’a Seyahat’te yazdı.

Londra’nın modern mimari harikası Barbican’ı Elçin Poyrazlar Çuvaldız’da yazdı.

Mahmut Esat Bozkurt’un Türk işçisi ve üreticisini korumak için aldığı önlemleri ve kravatlı eşkıyaların Türk’ün emeğine saldırısını Şaduman Halıcı, Köprübaşı’nda kaleme aldı.

Hangi sanat yapıtını neden beğeniriz? Serra Rodoplu sanat yapıtlarına ilişkin algı çalışmalarını Çizgi Atlas’ta inceledi.

Sağlık için podcast dinleyin. Sağlıklı yaşam için size ipuçları verebilecek 5 podcasti, Beyza Naz Yılmaz derledi.

42. İstanbul Film Festivali başlıyor. Enoch Arden’e Damla Sönmez ve Erkan Kolçak Köstendil hayat veriyor… Berrin Karadeniz’le Kültür Rotası’nda.

Gazeteniz Cumhuriyet’le birlikte istemeyi unutmayın...