Her şeyi paylaşmayı seven 3 sosyal burç: Gizlilik onların doğasında yok!

Astroloji dünyasının bu 3 burcu içlerinde yaşananları çevresine anlatmaktan çekinmez. İşte konu iç dünyasını paylaşmak olunca sınır tanımayan 3 burç...

cumhuriyet.com.tr

Bazı insanlar özel konularını kendilerine saklamayı tercih ederken, bazıları her şeyini dünyaya anlatmaktan çekinmez. Sosyal hayatlarında açık sözlü olan bu burçlar, duygularını ya da düşüncelerini paylaşırken hiçbir sınır tanımazlar. İşte gizlilik konusunda pek de hassas olmayan, açık ve samimi olmayı seven üç burç...

ASLAN BURCU

Aslan burcu, gösterişi ve ilgi odağı olmayı sever. Onlar için dikkat çekmek ve hayatlarını sergilemek adeta bir yaşam tarzıdır. Düşüncelerini ve duygularını başkalarıyla paylaşmak Aslan'lar için doğal bir ihtiyaçtır. Kendilerine güvenleri yüksek olduğu için, sır tutma konusunda sıkıntı yaşamazlar ve yaşadıklarını başkalarına anlatmaktan çekinmezler. Aslan'lar, başkalarının düşüncelerine pek takılmadan, açıkça ve özgüvenle kendilerini ifade ederler.

TERAZİ BURCU

Terazi burcu, sosyal hayatına oldukça önem verir ve arkadaş çevresiyle her şeyi paylaşmayı sever. Onlar için ilişkilerde açıklık ve şeffaflık esastır. Terazi'ler, başkalarıyla bağlantı kurarken samimi ve dürüst olmayı tercih ederler ve bu da onları sır tutmak konusunda biraz gevşek yapabilir. Konuşkan ve dost canlısı olan Terazi'ler, içlerinden geçenleri paylaşmaktan çekinmezler ve bu özellikleri onları sosyal çevrelerinde popüler kılar.

YAY BURCU

Yay burcu, maceracı ve özgür ruhlu yapısıyla tanınır. Hayatı dolu dolu yaşama arzuları, onları daima yeni deneyimler arayışına iter ve bu deneyimleri çevreleriyle paylaşmaktan büyük keyif alırlar. Yay'lar, dürüstlükleriyle bilinirler ve genellikle düşüncelerini filtrelemeden ifade ederler. Gizlilik onlar için pek önemli değildir; aksine, hayatlarını ve yaşadıkları maceraları paylaşmak onlar için eğlencelidir.