Aşksız yapamayanlar: Bekarlığa tahammül edemeyen burçlar

Bekar olmak bazı burçlar için rahatlatıcı olmaktan çok uzaktır. İşte bekarlıktan hoşlanmayan 3 burç...

cumhuriyet.com.tr

Bazı insanlar bekar olmayı özgürleştirici bulsa da, bu burçlar için yalnızlık pek de çekici değildir. Onlar için aşk, hayatın olmazsa olmaz bir parçasıdır ve bir ilişki içinde olmak, kendilerini tamamlanmış hissetmelerine yardımcı olur. İşte bekar olmaktan pek hoşlanmayan üç burç...

BOĞA BURCU

Boğa burcu, güvenlik ve istikrar arayışında olan bir burçtur. Onlar için romantik bir ilişki, yaşamın en büyük zevklerinden biridir ve bu yüzden uzun süre yalnız kalmaktan hoşlanmazlar. Sadakat ve bağlılık Boğa burcu insanları için çok değerlidir, bu nedenle bir ilişki içindeyken kendilerini daha huzurlu ve mutlu hissederler. Bekar olduklarında, bir partner arayışı onların doğal bir ihtiyacı haline gelir.

YENGEÇ BURCU

Duygusal ve hassas yapısıyla bilinen Yengeç burcu, bir partnerle duygusal bir bağ kurmaya derinden ihtiyaç duyar. Yengeçler için ev ve aile, hayattaki en önemli unsurlardır ve yalnız olduklarında bu eksikliği derinden hissederler. Bekar olduklarında, duygusal anlamda güvende hissetmek ve birine bağlı olmak için güçlü bir arzu duyarlar. Bu nedenle, flört etmeye ve bir ilişki arayışına oldukça fazla zaman harcayabilirler.

TERAZİ BURCU

Terazi burcu, uyum ve dengeyi her zaman arayan bir burçtur. Romantik ilişkiler, Terazi için bu dengeyi sağlayan en önemli unsurlardan biridir. Bekar olduklarında, yalnız kalmak onları duygusal anlamda huzursuz edebilir. Aşk ve romantizme olan tutkuları, bir partner bulma arayışlarını sürekli kılar. Teraziler, ilişkilerinde mutluluğu bulduklarında kendilerini daha tamamlanmış hissederler ve bekar kalmaktan pek hoşlanmazlar.