18 Haziran Salı günlük burç yorumları: Bugün sizleri neler bekliyor? 18 Haziran Salı günlük burç yorumları

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları işte günlük burç yorumları. Sizleri neler bekliyor? 18 Haziran Salı günlük burç yorumları...

cumhuriyet.com.tr

Yıldızlarla ilgili önemli bir güne hoş geldiniz! Burç yorumları, sizin ve sevdiklerinizin gününüzü şekillendirecek olayları tahmin etmenize yardımcı olabilir.

İşte Astrolog Bilge Aslı'dan 18 Haziran Salı Günlük Burç Yorumları:

Koç burcu ve yükselen koç burcu:

Ailevi konulara odaklanacağınız bir gün sevgili koçlar. Aile büyüklerinizle tartışmaktan kaçınmanız gereken bir gün. Geçmişte kalmış konular gündeme gelebilir. Alıngan davranmayın. Sorunların üzerine sakin bir şekilde gitmelisiniz.

Boğa burcu ve yükselen boğa burcu:

Arkadaş çevrenizle keyifli vakit geçireceğiniz bir gün sevgili boğalar. Sosyal çevrenizden destek görebilirsiniz.  Yeni anlaşmalar, önemli görüşmeler için uygun bir gün. Planlarınızı hayata geçirebilir, gelecek planları yapabilirsiniz.

İkizler burcu ve yükselen ikizler burcu:

Ekonomik anlamda önemli kararlar alacağınız bir gün olabilir sevgili ikizler. Planlı programlı hareket etmeniz gerekiyor. Kendinizi garanti altına almak ihtiyacındasınız.  Yakın çevrenizden  destek görebilirsiniz.

Yengeç burcu ve yükselen yengeç burcu:

Bugün çok fazla duygusal ve içe kapanık hissedebilirsiniz sevgili yengeçler. Önemli kararlar almamaya çalışın. Ailevi konular gündemde olabilir, ailenizi ihmal etmeyin. Evinizle ilgilenmek, çocuklarla vakit geçirmek bugün iyi hissettirecek.

Aslan burcu ve yükselen aslan burcu:

Sevgili aslanlar, bugün sağlık sorunları gündeme gelebilir. Sağlığınızla alakalı ihmal ettiğiniz konuları gözden geçirin. Bu aralar haberci rüyalar görebilirsiniz, rüyalarınızı dikkate alın. Şifa çalışmaları veya manevi çalışmalara odaklanmak iyi hissettirecek.

Başak burcu ve yükselen başak burcu:

Bugün sosyal çevreniz veya ailenizle alakalı beklenmedik sorumluluklar üstleneceğiniz gündemler yaşayabilirsiniz sevgili başaklar. Sorumluluktan kaçınmayın. Aile ilişkilerinizi yeniden yapılandırmak için harika bir gün. Gelecek planlarınız ailenizin desteği ile netliğe kavuşabilir.

Terazi burcu ve yükselen terazi  burcu:

Bugün kariyer hayatınız gündemde olabilir sevgili teraziler. Sizden yaşça büyük insanlarla çatışmamaya özen gösterin. Ailevi konular canınızı sıkabilir. Çözümsel yaklaşmalı, öfkenize yenik düşmemelisiniz.

Akrep burcu ve yükselen akrep burcu:

Bugün eğitim, uzak seyahatler, ticari konular gündemde olabilir sevgili akrepler. Yeni anlaşmalar, önemli görüşmeler için uygun bir gün olacak. Sezgilerinizin kuvvetli olacağı bir gün. Parasal konularla alakalı pozitif gelişmeler olabilir.

Yay burcu ve yükselen yay burcu:

Sevgili yaylar, yaşadığınız sorunlar karşısında net tavırlar sergilemeniz  çevrenizin sizden uzaklaşmasına sebep olsa da doğru yoldasınız. Güvenmediğiniz hiçbir konuda adım atmayın. Parasal anlamda bugün beklenmedik sorunlar yaşanabilir. Sezgileriniz güçlü. Sakin bir zihinle üstesinden gelebilirsiniz.

Oğlak burcu ve yükselen oğlak burcu:

Bugün ilişkiler açısından gergin bir gün olabilir sevgili oğlaklar. Özel hayatınız ve işiniz arasında kalıp gelgitler yaşayabilirsiniz. Sorumluluklarınızdan kaçmayın. Ailenizi ihmal etmeyin. Özel yaşamınıza vakit ayırın. İnsanlara değerli hissettirdiğinizde beklediğiniz anlayışı görebileceksiniz.

Kova burcu ve yükselen kova burcu:

Sevgili kovalar, bugün yaşam alanınızdaki mevcut düzeninizi değiştirmek, sağlık konuları ve iş ilişkileri gündemde olabilir. Düşünmeden hareket etmemeniz gereken bir gün. Konuları net bir bakış açısıyla göremeyebilirsiniz. Konulara fazla hassas yaklaşmamalı, mantığınızla hareket etmelisiniz.

Balık burcu ve yükselen balık burcu:

Özel hayatınızla alakalı iyi hissedeceğiniz bir gün sevgili balıklar. Duygusal anlamda sizi tatmin eden gelişmeler yaşanabilir. Uzun süredir aranızın bozuk olduğu kişiler varsa çözüm bulabileceğiniz ve anlaşmaya varabileceğiniz bir gün. Hislerinize güvenin.