16 Ağustos Cuma günlük burç yorumları: Bugün sizleri neler bekliyor?

Koç, boğa, ikizler, yengeç, aslan, başak, terazi, akrep, yay, oğlak, kova ve balık burçları işte günlük burç yorumları. Sizleri neler bekliyor? İşte, 16 Ağustos Cuma günlük burç yorumları...

cumhuriyet.com.tr

Yıldızlarla ilgili önemli bir güne hoş geldiniz! Burç yorumları, sizin ve sevdiklerinizin gününüzü şekillendirecek olayları tahmin etmenize yardımcı olabilir.

16 AĞUSTOS CUMA GÜNLÜK BURÇ YORUMLARI

Koç burcu ve yükselen koç burcu:

Bugün ilişkileriniz biraz zorlayıcı görünüyor sevgili koçlar. Sorumluluk almanız gereken konular var. Öfkeli tavırlarınızla sorunları çözemezsiniz. Üstlerinizle tartışmamaya özen gösterin. Kendinizi sakin bir üslupla ifade edebilirseniz çatışmaları en aza indirirsiniz. 

Boğa burcu ve yükselen boğa burcu:

Bugün kazancınızı arttırmaya yönelik yeni ilişkiler kurabilirsiniz sevgili boğalar. Kendinizi garantiye almak ve kişisel yeteneklerinizi kazanca çevirmek için motivasyonunuz tam. Birikmiş işleriniz varsa bugün odaklanabilirsiniz. Yeni planlamalar yapmak için uygun bir gün.

İkizler burcu ve yükselen ikizler burcu:

Sevgili ikizler, hayatınızda kaos ve belirsizlik bitmek bilmiyormuş gibi hissediyorsunuz. Neye karar vereceğinizi şaşırmış ve kararsız bir durumdasınız. Bugün gereksiz riskler almayın, düşüncesizce harcamalar yapmayın. Hata yapmaya açık bir zaman dilimi.. 

Yengeç burcu ve yükselen yengeç burcu:

Duygularınızla mantığınız arasında gidip geliyorsunuz sevgili yengeçler. Yoğun gündeminiz sizi yoruyor fakat kuruntulardan kurtulmanız için buna ihtiyacınız var. Bugün önemli görüşmeler yapabilir, ilişkilerinizi sağlamlaştıracak adımlar atabilirsiniz. 

Aslan burcu ve yükselen aslan burcu:

Sevgili aslanlar, bugün sağlık konuları gündemde olabilir. İş hayatınızda bazı belirsiz durumlarla uğraşmak zorunda kalabilirsiniz. Sorunları çözüme kavuşturmak için bugün pek uygun bir gün değil. Bugün beklentileriniz istediğiniz şekilde karşılanmayabilir.

Başak burcu ve yükselen başak burcu:

Yoğun bir gün sevgili başaklar. Çok çalışıyorsunuz ve sağlam adımlarla ilerliyorsunuz. Bugün özel hayatınızla alakalı konular gündeme gelebilir, sevdiklerinize zaman ayırmak zorunda kalabilirsiniz. İşlerinizi planlayıp zamana yayarsanız daha verimli olacaksınız.

Terazi burcu ve yükselen terazi burcu:

Bugün ailevi konular gündeme gelebilir sevgili teraziler. Anlaşmazlıklar, çatışmalar canınızı sıkabilir. Eski konuların açılması hoşunuza gitmese de konuları hallederek ilerlemek daha sağlıklı olacaktır. Problemleri geçiştirmeyin. 

Akrep burcu ve yükselen akrep burcu:

Yakın çevrenizden gördüğünüz destek motivasyonunuzu arttırıyor. Kararlı ve istikrarlı tavırlarınız çevreniz tarafından fark ediliyor. Bugün ciddi adımlar atmanız ve sorumluluklarınızı arttıracak kararlar vermeniz mümkün. İş seyahatleri gündemde olabilir. 

Yay burcu ve yükselen yay burcu:

Maddi kaynaklarınızı arttırma yolunda kararlılıkla ilerliyorsunuz sevgili yaylar. Kendinize güveniniz tam. Emeklerinizin karşılığını almaya başladınız, daha iyisi zamanla olacak. Eğitim hayatınızla alakalı konularda yeni başlangıçlar yapabilirsiniz.

Oğlak burcu ve yükselen oğlak burcu:

Krizler karşısında soğukkanlı tavırlarınız kariyer yaşamınızda sizi bir üst seviyeye taşıyor. Duygusal ihtiyaçlarınıza da odaklanmanın zamanı geldi. Dış görünüşünüzle alakalı yenilikler yapmak için uygun bir gün. Kalıcı, sağlam, uzun vadeli ilişkilerin temeli bugün atılabilir.

Kova burcu ve yükselen kova burcu:

Bugün sağlığınızla ilgilenmek zorunda kalabilirsiniz sevgili kovalar. Her şeyin istediğiniz gibi olmasını beklemeniz büyük zaman kaybı.  Belirsizliklere katlanamıyorsunuz. Gizli saklı konular gündemde olabilir. Birlikte iş yaptığınız kişiler canınızı sıkabilir. Sınırlarınızı koruyun.

Balık burcu ve yükselen balık burcu:

Sevgili balıklar, hayallerinizi gerçekleştirmeye bugün bir adım daha yakınsınız. Geleceğinizle alakalı somut adımlar atabilirsiniz. Önemli görüşmeler için uygun bir gün. Hayallerinizden vazgeçmeyin. Bir yerden başlamanız gerekiyor ve bugün bunun için çok uygun.