Yolcu bilinç kaybı yaşadı, uçak acil iniş yaptı
İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferini yapan Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağında bulunan bir yolcu aniden bilinç kaybı yaşadı. Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu, İstanbul Havalimanı'na acil iniş yaptı.

Pegasus Havayolları'nın Samsun-İstanbul Sabiha Gökçen seferini yapan uçağındaki bir kadın yolcu, aniden bilinç kaybı yaşadı.
Bunun üzerine yolcuya ilk müdahaleyi kabin görevlileri yaptı. İlk müdahalenin ardından kabin görevlileri pilota bilgi verdi. Bunun üzerine uçağın kaptan pilotu İstanbul Havalimanı Hava Trafik Kontrol Kulesi'yle irtibata geçerek acil iniş için izin istedi. Uçak, saat 08.45 sıralarında havalimanına sorunsuz bir şekilde inişini gerçekleştirdi. Bilinç kaybı yaşayan yolcu ise ambulansla hastaneye kaldırıldı.
Pegasus Havayolları'na ait yolcu uçağı ise seferini tamamlamak üzere İstanbul Havalimanı'ndan kalkış yaparak Sabiha Gökçen Havalimanı'na hareket etti.
Video Haberler
-
TRT dizisinden dikkat çeken sahne
-
İstanbul'da kısıtlamasız ilk cumartesi
-
Korkutan görüntü! Sürü halinde sahile yaklaştılar
-
Dikkat çeken paylaşım! CHP bu video ile seslendi
-
CHP'li Başarır'dan Milli Eğitim Bakanlığı'na çağrı
-
Kadıköy'de psikoloğa yapılan saldırıda önemli gelişme
-
Bodrum’da 3 bin yıllık antik kent satılığa çıkarıldı
-
Koronavirüste baş ağrısı! Belirtileri tek tek sıraladı
-
CNN Türk muhabirine canlı yayında küfür
-
Naci Görür açıkladı! işte İstanbul'daki risk taşıyan yer
En Çok Okunan Haberler
-
Hazal Kaya'dan Bakan Koca'ya tepki
-
Sosyal medyada takip krizi: Selçuk istifa mı etti?
-
Genç oyuncu uyuşturucudan gözaltına alındı
-
Mezarlıkta çiçek satarak kızını Oxford'ta okutuyor
-
Rasim Öztekin kalp krizi geçirdi
-
İmamoğlu ve Yavaş arasında 'trend' değişimi
-
AKP'li Kadak'a tepki yağdı
-
Psikoloji bilimine göre aşık olduğunuzun 9 kanıtı
-
Koca, en çok vaka artan ve azalan illeri açıkladı
-
WhatsApp'a yeni özellik geliyor