Yok artık LeBron James!

Los Angeles Lakers’ın süper yıldızı LeBron James, bir basketbol filminin prodüktörü olmaya hazırlanıyor.

Yayınlanma: 19.05.2020 - 12:46
Yok artık LeBron James!
Abone Ol google-news

Basketbol yıldızı LeBron James, bir kez daha Hollywood'da boy gösterecek. Ünlü oyuncu, Adam Sandler'ın oynadığı filmin prodüksiyonunu üstlenecek.

Los Angeles Lakers’ın süper yıldızı LeBron James, bir basketbol filminin prodüktörü olmaya hazırlanıyor. Amerika basınında çıkan habere göre kral lakaplı James,  Adam Sandler’ın baş rolünde oynayacağı “Hustle” isimli filmin prodüktörü olacak.

James ve iş ortağı Maverick Carter, kendi şirketleri Springhill Entertainment’ın aracılığıyla bu prodüksiyonu ele alacak.

Filmde komedi filmleriyle tanınan Sandler, eski bir basketbol gözlemcisini canlandıracak. Filmde Sandler’ın canlandırdığı karakter, Avrupa’da bulduğu bir yeteneği NBA’ye götürüp eski günlerini geri dönmeye çalışıyor.

İlk bakışta Hustle, James’in kariyerindeki ilk Hollywood işlerinden biri gibi gelebilir. Ancak başarılı sporcunun kariyerinde 40 civarında prodüksiyona dahil olduğu görülüyor. Ayrıca LeBron James, 2021’de yayınlanacak Space 2 filminin de baş rolünde görev alıyor.

LA Lakers’ta 2. sezonunu geçiren James, corona arasına kadar takımının 49-14’lük derecesinde büyük rol oynamış ve ekini Batı Konferansı liderliğine taşımıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler