Türkiye - İtalya maçı için flaş yorum

Koronavirüs spor dünyasını vururken, 12 Haziranda İtalya İle Türkiye arasında oynanacak EURO 2020 Maçı için flaş bir yorum geldi.

Yayınlanma: 10.03.2020 - 12:06
Türkiye - İtalya maçı için flaş yorum
Abone Ol google-news

Koronavirüs EURO 2020'yi tehtid ediyor.

İtalya'da Başbakan Guiseppe Conte, futbol maçları dahil olmak üzere tüm spor etkinliklerinin 3 Nisan'a kadar seyircisiz oynanacağını duyurmuştu.

12 Haziran'da Roma Olimpiyat Stadı'nda oynanacak turnuvanın açılış maçı İtalya-Türkiye karşılaşmasının durumu da merak konusu. İşte bu konuyla ilgili İtalyan gazeteci, Calcionews24 yayın yönetmeni Michele Ruotolo'dan bir değerlendirme geldi.

Michele Ruotolo, "Bu koşullarda İtalya-Türkiye maçı İtalya'da oynanamaz. Bu kesinlikle mümkün değil. Karşılaşmanın yerini değiştirmeyi düşünmeye başlayalım. İyi de nerede oynanacak? Koronavirüs ile ilgili koşullar hemen hemen tüm Avrupa'da benzer durumda. Bu durumda bence Avrupa Futbol Şampiyonası düzenlenemez" dedi.

Michele Ruotolo, ''İtalya'da karantina süreci 3 nisana kadar devem edecek. Bu tarihe kadar durumlar düzelmez ise Serie A iptal edilebilir. Sezonun iptal edilmesi ise EURO 2020'nin iptali anlamına gelir'' dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler