TFF 1. Lig ekibi Altay'a koronavirüs şoku

TFF 1. Lig ekiplerinden Altay, 24 futbolcunun, 4 antrenörün ve 6 kulüp personelinin koronavirüs testinin pozitif çıktığını açıkladı

Yayınlanma: 24.10.2020 - 23:19
TFF 1. Lig ekibi Altay'a koronavirüs şoku
Abone Ol google-news

Bu gelişmenin ardından TFF 1. Lig'in 7. haftasında oynanması planlanan Altay-Giresunspor karşılaşması ileri bir tarihe ertelendi.

TFF 1. Lig’de 25 Ekim Pazar günü İzmir’de oynanması gereken Altay - Giresunspor maçı, ev sahibi ekipte yaşanan koronavirüs vakaları nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Siyah-beyazlı kulüpten toplam 34 kişinin koronavirüs salgınına yakalandığı kaydedildi.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Altay-Altınordu müsabakası öncesi yapılan Covid-19 testlerinde 9 futbolcumuzun, dün yapılan testlerde ise 8 futbolcumuzun sonuçları pozitif çıkmıştır.”

'TOPLAM 34 POZİTİF VAKA TESPİT EDİLMİŞTİR'

“Gelinen noktada A takım listemizde bulunan toplam 20 oyuncumuzun ve buna ek olarak genç oyuncu listesinde yer alan 4 futbolcumuzun sonuçları pozitif olup, toplamda 24 oyuncumuz için TFF ve Sağlık Bakanlığı’nın ilgili izolasyon protokolü titizlikle uygulanmakta ve tedavi süreçleri devam etmektedir. Ayrıca Teknik Direktörümüz Yücel İldiz, 3 profesyonel takım antrenörü, 1 akreditasyon sorumlusu, 2 sağlık çalışına, 2 malzemeci ve 1 saha bakım görevlisi olmak üzere kulüp genelinde toplam 34 pozitif vaka tespit edilmiştir. TFF talimatları doğrultusunda 1’inci Lig’in 7’nci haftasında oynanması gereken Giresunspor karşılaşması ileri bir tarihe ertelenmiştir.”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler