Mesut Özil'in 2021'deki adresi belli; ya Amerika ya..

Arsenalli Mesut Özil’nin sıradaki durağı Türkiye veya Amerika olacak

Yayınlanma: 09.07.2020 - 14:35
Mesut Özil'in 2021'deki adresi belli; ya Amerika ya..
Abone Ol google-news

İngiliz ekibi ile olan dev kontratını tamamlamaya kararlı olan Türk asıllı Alman milli takım oyuncusu Mesut Özil, 2021 yazında serbest olarak Arsenal'den ayrılmayı hedefliyor.

Arsenal’in haftalık 350 bin Sterlin kazanan yıldız oyuncusu Mesut Özil, kontratının son yılını tamamlama konusunda kararlı. İspanyol teknik direktör Mikel Arteta ile yeniden yapılanmaya giren Kuzey Londra ekibi ise Türk asıllı Alman oyuncunun maaşından kurtulmanın yollarını arıyor.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre, Özil’in takımdan bu yaz ayrılmaya niyeti yok. Önümüzdeki sene kontratını Arsenal’de tamamlamayı planlayan ünlü oyuncunun, serbest olarak takımdan ayrılmayı planlıyor.

Pandemi sürecinde maaş kesintisine gitmek isteyen kulübün bu isteğini kabul etmeyen 31 yaşındaki oyuncu yönetimin olan ilişkisi bir kez daha bozulmuştu. Diğer yandan oyuncunun bel ağrıları sebebiyle forma giyemediği açıklanmıştı.

Özil’in Arsenal macerasını 2021 yazında tamamlamasının ardından Almanya’ya dönmesine ihtimal verilmiyor. Milli takımda Alman hükümetiyle arası bozulan oyuncu, İngiltere sonrasında Türkiye veya Amerika’nın yolunu tutacak.

Eşsiz bir kariyere sahip olan Özil’in adı daha önce Amerikan MLS takımlarından DC United ve taraftarı olduğu Fenerbahçe’yle anılmıştı.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler