Kullandığı iPhone cebinde patlayınca Apple'a dava açtı

ABD Melbourne'de yaşayan Robert de Nose isimli bilim insanı, cebindeki iPhone X marka telefonu patlayınca, Apple'a dava açtı. De Nose, önce Apple'a başvurduğunu ancak geri dönüş alamadığını belirtti.

Yayınlanma: 03.03.2021 - 12:17
Kullandığı iPhone cebinde patlayınca Apple'a dava açtı
Abone Ol google-news

Melbourne'de yaşayan bilim insanı De Nose, masada otururken cebinde bulunan ve kendisine ait olan iPhone X marka telefonun patladığını belirtti.

De Nose, önce Apple'a başvurdu. Apple'a yaptığı başvuruların işe yaramadığını gören bilim insanı, konuyu mahkemeye taşıma kararı aldı.

Sputnik'in aktardığına göre, ABD Melbourne'de yaşayan Robert de Nose isimli bilim insanı, cebindeki iPhone X marka telefonu patlayınca, Apple'a dava açtı. De Nose, önce Apple'a başvurduğunu ancak geri dönüş alamadığını belirtti.

De Rose, telefonun patlamasının ardından her yerinin kül olduğunu ve  cildinin önemli ölçüde yandığını ve soyulmaya başladığını söyledi.

Sorunu doğrudan Apple'a bildirmeye çalıştığını ancak yanıt alamadığını bildiren bilim insanı, konuyla ilgili farkındalık yaratmak ve tazminatını almak istiyor.

Geçtiğimiz günlerde de bir kişi, Apple Watch marka akıllı saatinin yandığını belirterek Apple'a dava açmıştı.

Bir Apple sözcüsü ise 'müşteri güvenliğinin son derece ciddiye aldındığını' söyleyerek her iki olayın da araştırıldığını belirtti.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler