Hakemi hastanelik ettiler, kafilede Türk hakem de var!

Panathinaikos - Barcelona maçı sonrası otele ulaşmak için taksiye binen Luigi Lamonica ve yardımcılarına Yunan fanatikler saldırdı. Saldırıy auğrayanlar arasında Türk hakem de var.

Yayınlanma: 22.02.2020 - 14:57
Hakemi hastanelik ettiler, kafilede Türk hakem de var!
Abone Ol google-news

EuroLeague'de oynanan Panathinaikos - Barcelona maçı sonrası otele ulaşmak için taksiye binen Luigi Lamonica ve maçın yardımcı hakemleri yolculuk sırasında Yunan taraftarların saldırısına uğradı. Bu maçta Türk hakem Emin Moğulkoç da Sırp meslektaşı Damir Javor'la saldırganların hedefi oldu.

Panathianikos'un tartışmalı pozisyonlar sonrası İtalyan Lamonica ve yardımcıları polis eskortunu beklemeden otellerine dönmek istedi. Singru Avenu'ye açılan ara sokakta bir grup motosıkletli fanatik taraftar, Lamonica ve ekibini tanıyınca taksiye saldırdı. Darp edilen hakem, hastaneye kaldırıldı.

Lamonica'nın aracın kırılan camı nedeniyle yüzünden yaralandığı öğrenildi. Türk hakem Emin Moğulkoç ise olayı yaralanmadan atlattı.  Moğulkoç, "Motosıkletli saldırganlar Lamonica'nın bulunduğu taraftan aracın camını kırdılar, yaralanmalar oldu. Bana da cam kırığı geldi, önemli birşeyim yok" dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler