Sokağa çıkma kısıtlamalarında Cumhuriyet'e ulaşabileceksiniz

Türkiye'de cuma akşamı 21.00'den itibaren başlayacak ve pazartesi sabahına kadar sürecek olan sokağa çıkma kısıtlamalarında gazeteniz Cumhuriyet'e ve zengin içeriklerine ulaşabileceksiniz.

Yayınlanma: 31.12.2020 - 13:00
Abone Ol google-news

Tüm dünyayı sarsan Covid-19 salgını nedeniyle bu akşam 21.00'den itibaren 4 günlük tam kapanma dönemine geçiliyor. Gazeteniz Cumhuriyet’e bu süreçte yine ulaşabileceksiniz. İçişleri Bakanlığı yayımladığı genelgede, gazete satış noktalarının açık olacağını duyurdu. 

İçişleri genelgesinde “Kısıtlamanın olduğu cuma, cumartesi ve pazar günleri market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçiler 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek, yurttaşlarımız ikametlerine en yakın market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilere gidip gelebilecektir. Aynı saatler arasında market, bakkal, manav, kasap, kuruyemişçiler ve online sipariş firmaları evlere/adrese servis şeklinde de satış yapabileceklerdir” ifadelerini kullandı. 

Okurlarımız evlerinin yakınındaki, mahallesindeki bakkal ve marketlerden gazetesine “7 saat” boyunca ulaşabilecek... Kısıtlama boyunca, sabah saat 10.00’dan akşam 17.00’ye kadar alışverişlerinizi yapabilecek, gazetenizi ve ekmeğinizi alabileceksiniz...

4 günlük kısıtlama boyunca Cumhuriyet'in içeriği yine dopdolu..  

2021'nin ilk gününde Ciddiyet, Cumartesi günü Cumhuriyet Cumartesi hemen ardından haftanın son gününde Cumhuriyet Pazar okurlarımızla buluşacak. Usta sanatçı Metin Akpınar, Cumhuriyet Pazar'a konuştu. 

Hafta sonu tam 4 sayfa bulmaca sizlerle. Pazartesi günü ise dünyanın iki saygın referans gazetesi Cumhuriyet ve Le Monde Diplomatique bir arada... Le Monde Diplomatique Türkçe'de yer alan güncel analiz ve makaleleri keyifle okuyacaksınız. aleler Türkçe 

Ve yeni yılın ilk yazı dizisi: 

-FETÖ’nün ‘kripto abileri’ neler demiş neler? 

-İstanbul Jandarma İl Komutanlığı’nın raporundaki eski AKP’li vekil... 

-Gurbanoğlu’na o soruyu niye yöneltmediler?

Gazeteniz Cumhuriyet'te 

SOKAĞA ÇIKMA KISITLAMASINDA CUMHURİYET SİZE YETER

Sokağa çıkma kısıtlamasında bayinizden “gazetenizi ve ekmeğinizi” ayırtmayı unutmayın... 

Simge ismimiz Uğur Mumcu’nun dediği gibi “Her gün bir ekmek bir Cumhuriyet!..”


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler