Fenerbahçe'nin Muriç ve Gustavo planı

Sarı-lacivertliler, Muriç için Lazio’dan 20 milyon Euro; Gustavo’ya talip olan Lyon’dan ise 10 milyon Euro talep edecek. Böylece büyük bir gelirin yolu açılmış olacak. Ancak yönetim içinde 'satmayalım' görüşünde olanlar da var

Yayınlanma: 11.08.2020 - 09:47
Fenerbahçe'nin Muriç ve Gustavo planı
Abone Ol google-news

Fenerbahçe yönetimi, ‘vitrin' futbolcuları Vedat Muriç ve Luiz Gustavo'dan en yüksek geliri elde etmeyi hedefliyor.

İtalya'dan Lazio, Muriç'le ciddi ciddi ilgileniyor ve Sportif Direktör İgli Tare'nin Muriç için menajer Shkumbin Qormemeti'yle birlikte İstanbul'da olduğu iddia edildi. Sarı-lacivertliler, bu transfer için bir hayli istekli olan İtalyan kulüpten 20 milyon Avro net bir bonservis bedeli istiyor. İtalyan basını, yeni sezonda Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edecek olan Lazio'nun bu rakamı ödeyebileceğini yazdı.

YÖNETİM İKİYE AYRILDI

Luiz Gustavo da Fransa'dan Lyon'un sıkı markajında. Fransız kulübün ilk yaptığı 5 milyon Avro'luk teklifi reddeden Fenerbahçe, 32 yaşındaki yıldız için 10 milyon Euro talep etti. Bu rakama yakın bir teklif yapmaya hazırlanan Lyon'un hedefi Gustavo'yu 8 milyon Avro ödeyerek bitirmek. Yönetim içinde 2 futbolcunun satışıyla şampiyonluk yolunda önemli bir kayıp yaşayacaklarını düşünenler var ama 30 milyon Avro'nun kulübün kasasına girmesi halinde Fener'in bütçesi iyice rahatlayacak.

Kaynak: Sözcü-Skor


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler