Erik Hamren: Türkiye iyi bir takım ama...

İzlanda Teknik Direktörü Erik Hamren, "Türkiye iyi bir takım ama biz de iyi takımız. Güzel ve heyecan verici bir maç olacak" dedi.

Yayınlanma: 10.06.2019 - 19:47
Abone Ol google-news

<video:1431558>

EURO 2020 Elemeleri H Grubu 4'üncü maçında yarın Türkiye'yi konuk edecek İzlanda'da da teknik direktör Erik Hamren ve takım kaptanı Aron Gunnarsson basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

<haber-dikey:1432683,1432632,1431662>    

TEKNİK DİREKTÖR YORUM YAPMADI

Türkiye A Milli Futbol Takımı'nın İzlanda’da havalimanında maruz kaldığı olaylar hakkında yorum yapmayan Hamren, "Bu konu hakkında konuşmak istemiyorum. Bu benim konum değil. Yetkili kişilere sormalısınız. Ben yalnızca maça odaklanmak istiyorum" şeklinde konuştu.

Türkiye'nin gruplara çok iyi başladığını belirten Hamren, "Onlara büyük bir saygımız var ama yarın 3 puan almak hedefimiz. Türk Milli Takımı'na büyük saygımız var. Yetenekli oyunculara sahipler. Üç galibiyetle grup maçlarına başladılar. Sekiz gol attılar ve henüz gol yemediler. Türkiye iyi bir takım ama biz de iyi takımız. Güzel ve heyecan verici bir maç olacak" diye konuştu.

'BENZER SORUNLARI BİZ DE KONYA'DA YAŞAMIŞTIK'

Havaalanında yaşananlarla ilgili konuşan takım kaptanı Aron Gunnarsson da, "2015 senesinde biz de Konya'ya gitmiştik ve burada Türk Milli Takımı'nın yaşadığı sorunların benzerini yaşamıştık. Onların neler hissettiğini anlayabiliyorum" dedi.

"ZOR BİR MAÇ OLACAK"

Yarın oynanacak karşılaşmanın zor geçeceğine dikkat çeken Gunnarsson, "Türkiye ile daha önce de karşılaşmıştık. Şimdi teknik direktörleri ve oyuncuları değişti. İyi bir takım kurdular ve Fransa galibiyeti onlara güven verdi. Zorlu bir maç olacak" ifadelerini kullandı.

<haber-yatay:1431480,1431607>    

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler