"Yaşlandığımı anladığımda.."

Yarım asrı geride bırakmasına rağmen hala güzelliğiyle dikkat çeken Sharon Stone'dan şaşırtan bir itiraf geldi.

cumhuriyet.com.tr

Hollywood`un seks ikonlarından 55 yaşındaki Sharon Stone, son röportajında açık konuştu.

'Temel İçgüdü' filmindeki erotik sahneleri ile 90'lı yıllara damgasını vuran Sharon Stone bugün 55 yaşında.

Son olarak Shape dergisi için kamera karşısına geçen Stone, verdiği bikinili pozlarla vücudunun hala mükemmel göründüğünü gösterdi.

Stone dergiye verdiği röportajda ise samimi konuştu. Yaşlanma fikrine çok zor alıştığını ifade eden Stone, "40`lı yaşlarımda kendimi bir şişe şarapla banyoya kapatıp aynaya bakıp saatlerce ağlardım" dedi.

Daha sonra bu duruma bakış açısını değiştirmeye karar veren Stone, "Kendime 'nasıl yaşlanmak istiyorsun' diye sordum. Bir dansçı gibi düzgün bir fiziğe sahip olarak yaşlanmak istediğime karar verdim" şeklinde konuştu.

Bu kararın ardından ünlü yıldızı yaşam tarzını değiştirdi. İngiliz basınından Daily Mail`in haberine göre Stone protein ağırlıklı bir diyet yapıyor ve artık içki kullanmıyor.

İçkinin yaşlandırıcı etkisi olduğunu söyleyen Stone ''Kadınların bir yaştan sonra içki içmemesi en iyisi çünkü yüzünüzü, göğüslerinizi ve belinizi şişiriyor'' diyor.

Bunun için de bazı alışkanlıklarından vazgeçmeyi göze almış ünlü oyuncu. Bunu da "Eskiden şarap içmeyi severdim. Ama artık içmiyorum. Belli bir noktada kadınların alkol almaması daha iyi. Çünkü alkol yüzünüzde ve vücudun bazı bölgelerinde şişkinlik yapıyor" diyerek anlattı.

Vücudunu olduğu şekliyle korumak istediğini anlatan Stone bunun için de düzenli bir egzersiz ve beslenme programı uyguladığını dile getirdi.

40'lı yaşlarındayken bir gün eline bir şişe şarap alarak kendini banyoya kilitlediğini söyleyen Stone, yüzünü büyüteçli aynada izlediğini anlattı.