Twitter’da En Çok Takipçisi olan 10 Ünlü

En çok kullanılan sosyal medya sitelerinden Twitter'da en çok takipçisi olan ünlüleri sizin için derledik.

cumhuriyet.com.tr

https://twitter.com/Oprah Amerika’nın en büyük Talk Show Programı sunucusu olan Oprah Windfrey’in dünyada 21.726.978 takipçisi bulunuyor. Kitap eleştirmenliği de yapan sanatçı, dergi yayımcılığı, Emmy ve Oscar ödüllerine aday olması gibi sansasyon yaratan haberleri, renkli show içeriğiyle de haftada 42 milyon ABD’liyi ekran başına kilitliyor

https://twitter.com/shakira Asıl adı Shakira Isabel Mebarak Ripol olan Shakira, özel enstrümanlı müziği, göbek dansları, sahnedeki ateşli hareketleri ve güzel fiziğiyle hayranlarının gönlünde taht kuruyor, danslarını büyük annesinden öğrendiğin her fırsatta ifade ediyor. İlk bestesini 6 yaşında yapan Shakira, Kolombiya’da sivil toplum örgütlerinde de başkanlık yapmaya devam ediyor.

https://twitter.com/JLo Latin müziğin önde gelen sanatçılarından J.Lo, büyük aşkları, etkileyici filmleri, ilgi uyandıran fiziği ve aldığı ödülleriyle 25 milyona yakın takipçiye ulaşıyor. Albümleri toplam 55 milyon üzerinde satan sanatçı, dünyanın en zengin ünlüleri listesinde 11. sırada.

https://twitter.com/jtimberlake 'N Sync grubunun Bye Bye Bye şarkısıyla tanınan sanatçı, grubun dağılmasından sonra kendi albümünü çıkararak Amerika ve dünya listelerinde 1 numaradaki yerini koruyor. Gruptaki diğer arkadaşları da kendi albümleri için çalıştılarsa da zaman içinde Justin’e benzer bir başarı gösteremediler.

https://twitter.com/rihanna İlk albümü olan “Music Of The Sun” ile ABD listelerine 2 numaradan giriş yapan Rihanna, kısa sürede yetenekleri, ses kalitesi, aktrislik ve moda tasarımcılığı becerileriyle hayranlarının sayısını oldukça arttırdı.

https://twitter.com/britneyspears Amerika’da genç sanatçıların döneminin başlamasında aktif rol oynayan Britney Spears, ilk büyük çıkışını “Hit Me Baby One More” parçasıyla yaptı.

https://twitter.com/taylorswift13 Country müzik dalındaki başarısıyla adından çokça söz ettiren Taylor Shift, ABD Country listelerinde “OurSong” adlı parçasıyla bir numaraya yerleşerek “En Genç Şarkıcı” oldu. Genelde elinde gitarıyla, sakin yapısı ve insanları çabuk yakalayan şarkılarıyla bilinen Taylor, Grammy’de “En İyi Genç Sanatçı” ödülüyle de başarısını taçlandırdı.

https://twitter.com/ladygaga Adını Queen’in en hit parçalarından “Radio Ga Ga” parçasından alan Lady Gaga uyuşturucu kullanımı, uç noktalarda yaşaması, giyim tarzı, makyajı ve sahne hareketleriyle dikkatleri üzerine çekti.

https://twitter.com/katyperry Kilise törenlerinde kullanılan ayin ve ses müziği olan Gospel etkisinde uzun yıllar kalan Katy, tek albümden 5 liste başı şarkı çıkararak hayran kitlesini genişletti.

https://twitter.com/justinbieber 2008 yılında Youtube’a koyduğu videoların keşfedilmesiyle genç yaşta müzik kariyerine başlayan Justin, Baby isimli hitinde en çok izlenen Youtube videosu rekorunu kırmıştı.