iPhone kullanıcılarının en popüler uygulamaları

YouTube Dünyanın en büyük video paylaşım sitesi YouTube mobil uygulaması ile iPhone'dan istenilen an istenilen videoya ulaşma imkanı sağlıyor.

cumhuriyet.com.tr

Whatsapp Aylık 350 milyon aktif kullanıcıya sahip WhatsApp, Apple'ın iOS 7 güncellemesinin ardından yeni sürümünü de kullanıcılarla buluşturdu. WhatsApp uygulaması ile beraber SMS gönderimi büyük oranda azaldı.

Twitter Son günlerin popüler sosyal ağı Twitter, Facebook’un ardından en çok tercih edilen ikinci sosyal ağ. Kullanıcılarına 140 karakterle sınırlı metin, video ve fotoğraf paylaşılabilmesini sağlayan Twitter iPhone'un vazgeçilmezi.

Temple Run Sürekli koşmaya dayalı bir mobil oyun uygulaması olan Temple Run’da oyuncu idol çalmaya çalışan ve maymunlardan kaçması gereken bir kaşif rolünde.

Tango Görüntülü ve sesli konuşmayı, bunun yanı sıra da mesajlaşmayı sağlayan Tango ücretsiz bir uygulama. iPhone kullanıcılarının işlerini bir hayli kolaylaştırıyor.

Subway Surfers Raylarda ve trenlerin üstünde köpekli bir görevliden kaçmayı konu alan macera oyunu Subway Surfers, grafiklerinin kalitesi ile dikkat çekiyor.

Subway Surfers Raylarda ve trenlerin üstünde köpekli bir görevliden kaçmayı konu alan macera oyunu Subway Surfers, grafiklerinin kalitesi ile dikkat çekiyor.

Pou Oldukça eğlenceli olan Pou'da uzaylı bir evcil hayvanı besleyip oyun oynatabiliyorsunuz. Pou için sanal bebeğin günümüzdeki versiyonu yorumları yapılıyor.

İnstagram Yakın zaman mesajlaşma ve fotoğraf alışverişi özelliği eklenen Instagram, mesaj ve fotoğraf paylaşımında zirvede bulunan Whatsapp’ın koltuğuna da göz dikmiş oldu.

FACEBOOK

Dolmuş Driver Genco, Dayı ve Kral isimli karakterlerinden birini seçerek dolmuş şöförlüğü yaptığınız Dolmuş Driver'da dolmuşçuluk yapacağınız hattı ve arabanıza eklemek istediğiniz güçlendiricileri de seçebiliyorsunuz.

Candy Crush Saga Akıllı telefonların vazgeçilmez oyunu Candy Crush Saga, yakın zamanda 500 milyon barajını geride bıraktı.