Herkül olmak bir yılını aldı

Zeus’un oğlu, yarı Tanrı Herkül’ü canlandıran Lutz, rolüne tam bir yılda hazırlandı.

cumhuriyet.com.tr

Alacakaranlık serisiyle adını duyuran genç aktör son filmi “Herkül: Efsane Başlıyor” (Hercules: The Legend Begins) ile adından sıkça söz ettireceğe benziyor.

Yeni filmi için daha kaslı bir görüntüye ulaşan Twilight serisinin yıldızlarından Kellan Lutz formunun sırrını açıkladı.

İlk önce gişe rekorları kıran ve tüm dünya tarafından izlenen Twilight filminde gördüğümüz daha sonra karşımıza Immortals (Ölümsüzler) isimli filmi ile çıkan Kellan Lutz, “Herkül: Efsane Başlıyor” (Hercules: The Legend Begins) filminde başrolü üstlendi.

İngiliz basınından The Daily Mail'in sitesinde yer laan habere göre; Zeus’un oğlu, yarı Tanrı Herkül’ü canlandıran Lutz, rolüne tam bir yılda hazırlandı.

Gelmiş geçmiş en kaslı Herkül olabilmek için kelimenin tam anlamıyla kampa giren 29 yaşındaki yıldız, her gün iki saat koşup, altı saat spor yaptı.

Herkül fiziğine ulaşmak için çekimlerden altı ay önce özel protein diyeti uygulayan Lutz, bu süreçte en çok tatlılara hayır demekte zorlandığını söyledi.

Immortals'da Yunan tanrısı Poseidon'u canlandıran genç oyuncu zorlanmasına rağmen hedeflediği görüntüye ulaşıp, hem fiziği hem de savaş sahnelerindeki performansıyla iddialı.

.

.

.

.

.

.