Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Serhat Akın'dan Pereira'ya eleştiri

Haber Merkezi

Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe, deplasmanda Konyaspor'a 2-1 kaybetti.

Maçın ardından Fenerbahçe'nin "Kadıköy'ün Boğası" lakaplı eski futbolcusu Serhat Akın'dan bir sosyal medya paylaşımı geldi.

Akın, Fenerbahçe yönetimi ve Portekizli teknik direktör Vitor Pereira'ya tepki gösterdi.

Vitor Pereira'yı altyapı hocası olarak nitelendiren Akın, "Altyapı hocasını alıp Guardiola yaptınız ya yazıklar olsun!" ifadelerini kullandı. 

Eski futbolcu ardından, "Takımda herkesi küstürdü bu hoca, Pelkas da isyanlarda. Bu maç sonu gitmezse, yönetim de bıraksın, Fenerbahçe böyle yönetilmez, yazık!!!!" açıklamasını yaptı.

Serhat Akın'ın bu gönderisi kısa süre içerisinde Fenerbahçeli taraftarlar tarafından etkileşim yağmuruna tutuldu.

2000-2005 yılları arasında Fenerbahçe'de forma giyen ve 153 resmi maçta 49 gol, 27 asistle skora katkı sağlayan Serhat Akın, sarı-lacivertli ekipte 3 şampiyonluk yaşadı.