2013'ün en iyi android uygulamaları

2013'ün en iyi android uygulamaları

cumhuriyet.com.tr

Bu uygulama yabancı dil öğrenmek isteyen ancak zaman ayıramayan kullanıcılar için kolaylık sağlıyor.Bu uygulamada bilgilerinizi ve arkadaşlarınız arasındaki başarı sıralamanızı görebileceğiniz bir kenar çubuğu da bulunuyor. Ayrıca yetenek puanınız, öğrendiğiniz kelime sayısı, uygulamayı kullandığınız gün sayısı gibi bilgiler de bulunmaktadır.

iOS 7'ye sahip iPhone ve iPod Touch modelleriyle uyumlu yeni uygulama Castro, kişilerin farklı podcast kanallarına abone olmasına ve bu kanalları dinlemesine imkan tanıyor.

Evernote internet üzerinde veya günlük yaşantınızda önemli bilgilerinizi saklamaya yarayan bir programdır.Kullanımı çok basit olan evernote’de;ilk olarak kendi sitesine kayıt olmanız gerekiyor.Daha sonraları kullanıcı adı ve şifrenizle bu bilgileri sadece sizler görebiliyorsunuz ve veri girişi yapabiliyorsunuz.

Pixlr Express, fotoğraflarınızı hızlı bir şekilde kesme, yeniden boyutlandırma, kırmızı göz problemlerini düzenleme gibi birçok özelliği barındıran eğlenceli ve ücretsiz bir fotoğraf düzenleme uygulamasıdır.

Android telefonların kişiselleştirilebilmesi konusunda kullanıcıya en iyi alternatifi sunan ve kullanıcının zevkine göre telefonunu kişiselleştirmesini sağlayan Ana Ekran sistem görünümüdür. Temalardaki gibi simge ve renk değişiminden farklı olarak Laucher’lar kendilerine has menü simgeleri, ekran görünümleri ve hareket şekillerine sahiptir.

Müzik, video, radyo ve Podcast'lari ayrı ayrı oynatıcılarda kullanmaktan sıkıldıysanız bu uygulama size göre.Tüm medyalarınızı bir arada görebilmenizi ve oynatabilmenizi sağlayan Double Twist Player ücretsiz bir uygulamadır. Radyo dinleyebilirsiniz. Müzik dinlerken albüm kapaklarını inceleyebilirsiniz. AirSync ile Wifi üzerinden Mac ya da PC'nizdeki çalma listelerini sekronize edebilirsiniz.

Reddit kullanıcıların kayıt olarak sevdikleri görselleri yada bağlantıları paylaştıkları,oyladıkları ve yorumladıkları bir sosyal web servisidir. Türkçe dil desteğinin yanında her bağlantıyı farklı şekilde kategorize etmesiyle Reddit kullanıcılarına kolay kullanım olanağı sağlamaktadır.

Feedly sevdiğiniz sitelerin içeriğini okumak ve paylaşmak için hızlı ve şık bir yoldur.Güzel bir rss takip aracı,kişisel gazete olarak getiriyor feed'leri.Chrome extension ile direk takip ettiğiniz blogları,twitleri,google reader'den arakladığı rss'leri bir magazin gazetesi tadında ortaya karışık yapıyor.

İçerisinde Akıllı alarm, hareket takipçisi, ses kaydedicisi, uyku kayıt defteri, veri analizi, uku yardımcısı olan bir uyku uygulamasıdır. Gece boyunca sizi hareketlerinizi takip ederek her sabah daha rahat bir şekilde uyanmanızı sağlar.

Android telefon veya tablet üzerinde gerçek TV izlemek için uzaktan anten ve DVR olarak kullanılan kişisel hesaba bağlı bir uygulamadır.Aereo sadece, şu anda New York, Boston, Atlanta, Miami, Salt Lake City, Houston, Dallas, Detroit ve Denver dahil belirli metropol alanlarda mevcuttur.