Erdoğan, İmamoğlu'nun icraatlarını göremedi!

Abone Ol google-news

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Gayrettepe-İstanbul Havalimanı Metro Hattı'nın kaynak töreninde yaptığı konuşmada, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun seçim vaatlerinden biri olan ücretsiz süt dağıtımını yerine getirmediği iddiasında bulundu. Ancak İmamoğlu ücretsiz süt dağıtımı vaadini 16 Kasım'da düzenlediği kampanyayla hayata geçirmişti.

18 Ocak 2020 Cumartesi, 17:39

Erdoğan konuşmasında “İstanbul'un projeleri bu şehrin mahalli yönetimlerine bırakılamayacak kadar hayatidir, büyüktür” ifadesini kullanan Erdoğan İmamoğlu'na yönelik olarak, “Söz verdiler, sözlerini yerine getirdiler mi? Suyu ucuzlatacağız dediler, ucuzlattılar mı? Biz verdiğimiz sözlerin hep arkasında durduk. Hayırlı işlerin önünün kesilmesine de izin vermeyiz. Ücretsiz süt vereceklerdi, hala süt gelecek. Allah'a dua edelim de sularımız, yağmurlarımız kesilmesin” diye konuştu.

16 KASIM'DA AÇILIŞINI YAPMIŞTI

İmamoğlu ise seçim vaatlerinden olan süt dağıtımını 16 Kasım'da gerçekleştirilen kampanya ile duyurmuştu. İBB Başkanı İmamoğlu, şoför koltuğuna geçerek ilk dağıtımda bizzat yer almıştı.