Ünlü isimler birbirlerine meydan okudu

Abone Ol google-news

Rap müziğinin sevilen isimlerinden Norm Ender, son zamanlarda çıkan orman yangınlarından sonra fidan dikme kampanyası başlattı. Ender'in kampanyasına Reynmen, Murat Boz, Aslı Enver, Buğra Gülsoy ve Hadise'den destek gecikmedi.

23 Ağustos 2019 Cuma, 10:42



Temmuz ayının ortasında yayınladığı Mekanın Sahibi isimli Diss şarkısı ile gündeme bomba gibi düşen Norm Ender, bir Challenge başlattı. 22 Ağustos 2019’un akşam saatlerinde sanatçının sosyal medya hesapları üzerinden paylaşılan gönderi ile duyurulan meydan okuma, TEMA vakfına fidan bağışlamayı hedef alıyor.

Popüler sanatçı Norm Ender, yayınladığı videoda son zamanlarda yaşanan orman yangınları ve çevreye verilen zarardan ötürü huzursuzluk duyduğunu, bu yüzden bu meydan okumayı hayata geçirmek istediğini söyledi.

34 yaşındaki sanatçı bu hareketi ünlü YouTuber Reynmen’e meydan okuyarak başlattı. Kısa süre sonra ise Reynmen, meydan okumayı kabul etti ve topu Hadise’ye attı. İnstagram hesabından paylaştığı video ile Reynmen'in meydan okumasını kabul eden Hadise ise Özge Özpirinçci'ye meydan okudu.

BİNLERCE FİDAN BAĞIŞI YAPILDI
1000 fidan bağışlayan Özpirinçci, Buğra Gülsoy, Aslı Enver'e meydan okudu. Bağış yapan Enver ise sevgilisi Murat Boz'a o ise İbrahim Büyükak'a meydan okudu. Kısa sürede akım haline gelen meydan okumada binlerce fidan bağışı yapıldı.