Fenerbahçeli Kim Min-Jae, imza için İtalya'da

Napoli, Fenerbahçe'den Güney Koreli stoper Kim Min-Jae'nin transferini gün içerisinde noktalayacak. İtalya'ya giden ve sağlık kontrollerinden geçmek için Napoli kulüp binasına giren Güney Koreli, bu işlemlerin ardından resmi sözleşmeyi imzalayacak.

Fenerbahçeli Kim Min-Jae, imza için İtalya'da
Abone Ol google-news
Yayınlanma: 26.07.2022 - 14:09

Fenerbahçeli futbolcu Kim Min-Jae Napoli’ye transfer oluyor. Güney Koreli futbolcunun sağlık kontrollerinin ardından sözleşmeye imza atması bekleniyor.

YETİŞTİRME BEDELİ ALACAK

Fenerbahçe, 3 milyon Euro bonservis bedeliyle transfer ettiği Kim Min-Jae için 19.2 milyon Euro bonservis geliri elde edecek. Serbest kalma maddesi 18 milyon Euro olmasına karşın Napoli, bu transferde Rennes'in önüne geçmek için 1 milyon Euro ekstra ödeme yaptı.

Ayrıca, Kim Min-Jae'nin yetiştirme bedeli için Napoli'nin yapacağı ilave 1 milyon Euro'luk ödemeden de Fenerbahçe'nin payına 200 bin Euro düşecek.

45 MİLYON EURO SERBEST KALMA ÜCRETİ

Napoli, 25 yaşındaki Kim Min-Jae'ye yıllık 2 milyon Euro artı bonuslar ve 1.5 milyon Euro da imza parası verdi. 3 yıllık sözleşmede, 2024 yılından geçerli olmak üzere de 45 milyon Euro serbest kalma maddesi olacak.

Geçen sezon Fenerbahçe formasıyla çıktığı 40 resmi maçta 1 gol kaydeden Kim Min-Jae, özellikle savunmada yaptığı kritik müdahaleler ile dikkat çekmişti.


İlgili Haberler