Ömür Gedik'in Can Yaman savunmasına tepki yağdı

Kadınların giydiği şort için "Ayıp sınırı" belirleyen Ömür Gedik, Can Yaman'ın çirkin sözlerini 'Onunla arka odaya geçme imkanı olsa bir dakika bile düşünmeyecek kadınlar bile eleştirdi Can'ı. Pes yani!' diyerek köşesine taşıdı. Gedik'e sosyal medyadan tepki yağdı.

Yayınlanma: 05.12.2019 - 13:01
Abone Ol google-news

Hürriyet yazarı Ömür Gedik, katıldığı televizyon programında, bir kadının sorusu üzerine verdiği, "Arka odaya geçelim, gösteririm" cevabıyla tepki çeken Can Yaman'ı savundu. Gedik konu hakkında, "Onunla arka odaya geçme imkanı olsa bir dakika bile düşünmeyecek kadınlar tarafından bile eleştirildi Can. Pes yani. İşte biz buna “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyoruz" ifadelerini kullandı.

Ömür Gedik, "Gerçekten siz bu dünyadan mısınız?" diyen İspanyol kadına "Gel arka odaya göstereyim" diye yanıt veren Can Yaman hakkında bugünkü köşesinde bir yazı yazdı.

“Onunla arka odaya geçme imkanı olsa bir dakika bile düşünmeyecek kadınlar tarafından bile eleştirildi Can. Pes yani. İşte biz buna “Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu” diyoruz. Can'a tavsiyem biraz inzivaya çekilsin, kendini dinlesin. Kötücül yorumları da kafasına takmasın” diyen Gedik, sosyal medyada tepki çekti.

ŞORT BOYUNA "AYIP SINIRI" KOYMUŞTU 

Ömür Gedik, Twitter'da yaptığı paylaşımda "İstanbul AVM’lerindeki bazı kızların şortlarının boyu gerçekten ayıp sınırını aşmış durumda... Plajda değilsiniz diyeceğim ama bence zaten bilerek yapıyorlar..." ifadelerini kullanmıştı. 

Şort boyu için "ayıp sınırı" koyan Gedik'e sosyal medyda gelen tepkilerden bazıları: 




Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler