Arınç için tek laf edemeyen Gökçek'ten CHP ve Nazlıaka tweetleri

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'ndan çok Twitter'da yazdıkları ile güneme gelen Melih Gökçek bu kez de Aylin Nazlıaka'nın CHP'den ihracı konusunda birçok tweet atarak daha önce hakaretler yağdırdığı Nazlıaka'yı CHP'ye karşı savundu.

Yayınlanma: 03.02.2016 - 16:50
Abone Ol google-news
<video:234843>

2015 Seçimleri öncesinde Aylin Nalıaka için "CHP Ankara Milletvekili Aylin Nazlıaka Seni aday falan yapmazlar" diyerek Nazlıaka aleyhinde propaganda yapan Melih Gökçek, şimdi İhraç istemiyle disipline sevkedilen Nazlıaka'yı CHP'ye karşı savundu.

CHP Merkez Yönetim Kurulu, Ankara milletvekili Aylin Nazlıaka’nın, tedbirli olarak partiden kesin ihracı istemiyle Disiplin Kurulu'na sevkine karar verdi.

Bülent Arınç'ın AKP'yi sarsan çıkışı sonrasında aleyhte hiçbir şey yazamayan Gökçek, Disipline sevk edilen Aylin Nazlıaka için bakın neler yazdı.

GÖKÇEK-NAZLIAKA TARTIŞMASI HAFIZALARDA

2014 yılında Gökçek ile Nazlıka arasında 'Ankara'nın içme suyu temiz mi pis mi?' tartışması yaşanmıştı. Gökçek ve Nazlıaka gerek sosyal medya üzerinden gerekse medyada birbirlerine sert ifadelerle saldırmıştı.

İŞTE GÖKÇEK'İN YAZDIKLARI

"Aylin'e bu yapılan büyük haksızlık. Aylin KK'nın bu hareketi bana çok dokundu. Merak etme Aylin, Seni KK'ya yedirtmeyeceğiz. Seni CHP'den atmaya kimsenin gücü yetmez. "

 

 

 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler