Acun Ilıcalı ve Murat Boz'dan Cem Adrian'a yanıt

Ses Türkiye'nin dün akşam yayınlanan final bölümünde Cem Adrian'ın yarışmayla ilgili eleştirilerine Murat Boz ve Acun Ilıcalı'dan üstü kapalı yanıt geldi.

Yayınlanma: 03.02.2016 - 10:07
Abone Ol google-news

<video:474646>



Cem Adrian kişisel sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada: "Müziğe aşık ruhlara umut ve ışık sunuyorsunuz. Sonra o güzel insanlar ışığa uçan kelebekler gibi sizden medet umuyorlar. Siz onları sadece yarıştırıp, karşı karşıya getirip, kırıp, döküp, tüm sevdikleri önünde kaybettirip, incitip bununla para kazanıyorsunuz. Hiçbirinin hayalleri, umutları, geçmişleri ve gelecekleri umurunuzda değil. O koltuklarda utanmazca oturup bunu yapıyorsunuz. Şu fani dünyada insanların umutlarını sömürüp, gözyaşlarıyla beslediğiniz reytinglerden kazandığınız her maddi şeyin hesabını ödemenizi diliyorum. Bu dünyada. " demişti.

O Ses Türkiye'ye sert tepki: O koltuklarda utanmazca oturuyorsunuz

Murat Boz, finalistlerden Türkan Kürşat'ın performansından ardından bu tarz kaliteli seslerin 'O Ses Türkiye aracılığıyla' izleyiciyle buluştuğunu söyledi. Acun Ilıcalı da hemen akabinde kendisinin yarışmada bir katkısı olmadığını jürilerin bu işte ciddi payı olduğunu ama programın izlenmesinin yarışmacıların performanslarıyla gerçekleştiğini söyledi ve onlara özel bir teşekkür etti.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler