Denizli'nin merkezine lavanta bahçesi

Denizli'nin merkez ilçesinde Merkezefendi Belediyesi tarafından 20 bin metrekare alana 15 bin lavanta ekimi yapılıyor. Merkezefendi Belediye Başkanı CHP'li Şeniz Doğan, "Bu proje ile mahallemizin hem çehresi değişecek hem de lavanta kokacak." dedi.

Yayınlanma: 22.01.2020 - 09:17
Denizli'nin merkezine lavanta bahçesi
Abone Ol google-news

Merkezefendi Belediyesi, ilçenin çehresini değiştirmek amacıyla Yenişafak Mahallesi’nde 20 bin metrekare arazi üzerine lavanta bahçesi kuruluyor. Merkezefendi Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, 20 bin metrekare alana 15 bin lavanta ekimi yapacak. Ekim işlemleri 30 Ocak’ta sona erecek. Lavanta bahçesinde seyir terasları ve yürüyüş yolları da bulunacak. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Merkezefendi Belediye Başkan Yardımcısı Fatih Coşkun ve Yenişafak Mahalle Muhtarı Osman Er ile birlikte çalışmaların gerçekleştirildiği alanda incelemelerde bulundu.



Başkan Doğan, “Merkezefendi Belediyesi olarak ilçemizi güzelleştirmeye devam ediyoruz. Yenişafak Mahallemizdeki 20 dönümlük alana lavanta bahçesi kazandıracağız. Bu proje ile mahallemizin hem çehresi değişecek hem de lavanta kokacak. Lavanta bahçemizde seyir terasları ve yürüyüş yolları bulunacak. İlçemizi daha da güzelleştirmek için çalışmalarımıza devam edeceğiz” dedi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler