'Karacasu'dan yüzler'

Aydın’ın Nazilli ilçesinde, 14 yıl önce birkaç fotoğraf tutkunu tarafından kurulan Nazilli Fotoğraf Amatörleri ve Plastik Sanatlar Derneği (NAFOD) bu kez Denizli’de açtığı ‘Karacasu’dan Yüzler’ sergisiyle bir kez daha gönüllerde taht kurdu.

Yayınlanma: 16.01.2020 - 19:05
'Karacasu'dan yüzler'
Abone Ol google-news
Aydın'ın Nazilli ilçesinde, 14 yıl önce birkaç fotoğraf tutkunu tarafından kurulan Nazilli Fotoğraf Amatörleri ve Plastik Sanatlar Derneği (NAFOD) bu kez Denizli'de açtığı ‘Karacasu'dan Yüzler' sergisiyle bir kez daha gönüllerde taht kurdu.

Dernek Üyelerinin fotoğraflarında konu edindiği ve sık sık çalışmalarında yer verdiği, derinin, demirin, hamurun, çamurun ve mermerin hayat bulduğu ilçe olarak da bilinen Aydın'ın şirin ilçesi Karacasu'nun farklı yüzlerini Denizlili sanatseverlere sundu. Sanatın ve sanatçının dostu olarak adından sıkça söz ettiren Karacasu Kaymakamı Ahmet Soley'in de fotoğraflarının yer aldığı ‘Karacasu'dan Yüzler' sergisi Denizli Turan Bahadır Sergi Salonu'nda açıldı. Kaymakam Ahmet Soley ve Belediye Başkanı Zeki İnal'ın da katıldığı açılışta birbirinden ilginç fotoğraflardan oluşan 60 eser beğeniye sunuldu.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler