Efeler'de amatör spor kulüplerine destek

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay amatör spor kulüpleri ile bir araya geldi.

Yayınlanma: 11.12.2019 - 12:46
Efeler'de amatör spor kulüplerine destek
Abone Ol google-news

Efeler Belediyesi, Efeler’de mücadele eden amatör spor kulüplerine toplam 142 bin TL daha nakdi yardım yaptı.

Efeler Belediyesi Meclis Salonu’nda düzenlenen törene Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, Aydın Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Hasip Arıkan, kulüp başkan ve yöneticilerinin yanı sıra sporcular katıldı.  

“SÖZ VERMEDİĞİ HALDE DESTEK OLDU”

 ASKF Başkanı Hasip Arıkan amatör spor kulüpleri için çok önemli bir gün olduğunu vurguladı, “Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay'ın federasyon ziyaretinde amatör spor kulüplerine nakdi yardımın devam edeceği sözünü vermişti ve söz vermediği halde kulüplerimizin ulaşım giderlerini karşıladı” dedi.

ASKF Başkanı Hasip Arıkan sözlerine şu şekilde devam etti:

“Başkanımızın amatör spor kulüplerine vermiş olduğu değer ortadadır. Bizler, çok vefalı bir camiayız. Kimler yardım ediyorsa, kimler değer veriyorsa, kimler bize değer veriyorsa bizim her zaman başımızın üzerinde yeri vardır. Biz, bizlere yapılan iyiliği hiçbir zaman unutmayız. Gönlümüzün en müstesna yerinde yerini alır. . Zamanında futbol oynamış, yöneticilik yapmış ve amatör sporun tüm sorunlarını bizlerden daha iyi bilen, yani içimizden biri olarak gördüğümüz sayın başkanım önümüzdeki dönemki nakdi yardımı belediye imkânları ölçüsünde sezonunun başlangıcı olan eylül ayında vereceğine tüm kalbimle inanıyorum. Bu vesile ile amatör spor kulüplerine nakdi yardım sağlayan Efeler Belediye Başkanı Fatih Atay olmak üzere emeği geçen herkese huzurlarınızda bir kez daha teşekkür eder, saygılar sunarım.”

“SPORA SİYASET BULAŞTIRIYORLAR”

Efeler Belediye Başkanı M. Fatih Atay, “İki tane tesis yapmak için çırpınıyorum. Gençlik Spor İl Müdürlüğü'ne bir tanesini tahsis etmişiz. Gençlik Spor İl Müdürlüğü 23 yıldır bir çivi bile çakmamış. 23 yıldır bir şey yapmadıkları tesisin tahsisini geri aldık, iptal ettik. Efeler Belediyesi olarak oraya tesis yapacağız, gençlerimizin orada oynamalarına katkı yapacağız, orada spor yapmaları için her türlü fedakârlığı yapacağız dedik. Tapuda ki tahsis belgesini bile kaldırmıyorlar. O kadar zorluklar çekiyoruz ki, spora siyaset bulaştırıyorlar” dedi.

Başkan Atay sözlerini şu şekilde sürdürdü:

“Hem Umurlu’ya hem Çeştepe’ye üç adet saha yapacağız. Bir tane park yeri var, orayı da dün konuştuk, orayı da spor alanına çevirerek 4 tane saha kazandıracağım Efeler İlçesi’ne. Bunu çocuklarımız için yapıyoruz. Beldemizde uyuşturucu yaşı 13’e indi. Onlarla ilgilenmemiz ve duruma el atmamız gerekiyor. Onları sağlıklı, beyinleri, vücutları fiziksel olarak iyi gelişmelerine katkı yapmak hepimizin görevi.”

“SPORDA OLDUĞU GİBİ KÜLTÜR VE SANATA DA KATKI SAĞLAYACAĞIZ”

Başkan Atay, Gençlerin yaşantısını değiştirmek için bir şansa ihtiyaçları olduğunu vurguladı. “O şansı yaratmak bizim görevimiz. O alt yapıyı biz hazırlayacağız. Sporda da bunu yapacağız, kültürde de bunu yapacağız, müzikte de bunu yapacağız ve bunun için elimizden geleni gerçekleştireceğiz. Ulaşımla ilgili zorluklarınız için çözüm üretiyoruz. Aynı zamanda sizler için tesis yapacağız. Spor için, kültür ve sanat için gerekli alt yapıları oluşturma konusunda elimizden geleni yapacağız“ dedi.


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler