Bakan Soylu: İadelerine pazartesi başlıyoruz

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, IŞİD mensuplarının iadesinin pazartesi günü başlayacağını belirterek, “İade edeceğiz, ayağa kalkıyorlar, 'Biz bunları vatandaşlıktan attık, siz ne yaparsanız yapın'. Yok öyle yağma. Çatlasanız da patlasanız da silseniz de saklasanız da vatandaşlıktan çıkarsanız da çıkarmasanız da sizin ülkenize göndereceğiz" dedi.

Yayınlanma: 08.11.2019 - 16:43
Abone Ol google-news

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Altındağ Belediyesi Çocuk Trafik Eğitim Merkezi'nin açılışına katıldı. Soylu burada yaptığı konuşmada, kırmızı kategorideki 2 teröristin öldürülmesiyle ilgili, “Karayılan üzülmüş. Burada milletimize sözümüzdür, Karayılan’ı ölü yılan haline getireceğiz” dedi.

'PAZARTESİ’DEN İTİBAREN BAŞLIYORUZ'

Türkiye’nin yakaladığı IŞİD mensuplarının iadesine değinen Bakan Soylu, "Avrupa'ya diyoruz ki 'Bunları size göndereceğiz, 3 tane, 5 tane, 10 tane göndereceğiz'. Bunlar bizim insanımız değil ki sizin kendi insanlarınız. Oradan paketlemiş göndermişsiniz. Şimdi biz 'bunları size iade edeceğiz' diyoruz, pazartesiden itibaren başlıyoruz. İade edeceğiz, ayağa kalkıyorlar. 'Biz bunları vatandaşlıktan attık, siz ne yaparsanız yapın'. Yok öyle yağma. Çatlasanız da patlasanız da, silseniz de saklasanız da, vatandaşlıktan çıkarsanız da çıkarmasanız da, sizin ülkenize göndereceğiz" dedi.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler