Dikili Ege’nin parlayan yıldızı olacak

Başkanlar yazıyor: Dikili Belediye Başkanı Adil Kırgöz, Cumhuriyet'in Egesi için yazdı...

Yayınlanma: 08.11.2019 - 11:39
Abone Ol google-news

Hem isim babası Atatürk’ün olduğu bu değerli gazeteden sizlere seslenmenin gururuyla, hem de Dikili için aşkla çıktığımız yolu sizlerle paylaşmanın mutluluğuyla merhaba sevgili Cumhuriyet okurları.

Her şey bir kenti sevmekle başlar. Evet, öyle de oldu. Ben, doğup büyüdüğüm ekmeğini yediğim bu topraklara borçluyum her şeyimi. 

Borcumu ödemek için çıktığım bu yolda da yedi ayı geri de bıraktık. 

Geçtiğimiz sürede bu kente ne verebilirim, nasıl faydam dokunur hisleri ile yaşadım ve her nefes alışımı öyle vermiş bir kardeşinizim.

Bundan sonra da öyle olmaya devam edecek. Yedi aylık süre zarfında adeta Dikili’mizin röntgenini çektik. Belediyemizde ki odamızda bulunmak yerine alanlarda olmaya özen gösterdik. Vatandaşlarımızla buluşmalarımızda Dikili’mizin önceliklerini sorduk. İstek ve talepler doğrultusunda önceliklerimizi belirleyip, çalışmalarımızı gerçekleştirdik. 

Nasıl bu kentte yaşayanlarımız ile “Birlikte Dikili” olduysak işçi kardeşlerimizle de “Bir” olduk. Dünü geride bırakarak güzel ilçemizin geleceği için omuz omuza, kol kola işlerimize sarıldık.

Dikili’mize yeni bir yüz kazandırmak adına eksiklerini hızlıca tamamlamak için çalışıyoruz. Yolundan, parkına, yeşil alanından, kumsalına kadar her alana koşturuyoruz. 

Tüm çalışmalarımızda kentlilik bilincini ön planda tutuyor, 7’den 70’e herkesin sesi, her kesimin belediyesi olmak için aşkla çalışmalarımız devam ediyor. 

Dikili’mizin geleceğine yön veren çalışmaları hayata geçirirken en büyük desteği İzmir Büyükşehir Belediyemizden alıyoruz. Bu vesileyle İzmir Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tunç Soyer başta olmak üzere tüm büyükşehir çalışanlarına teşekkür ederim.

Bizler, Dikili’mizi Kuzey Ege’nin parlayan tek yıldızı yapana kadar buradayız. 

Hemşehrilerimizle birlikte bu kenti küllerinden yeniden doğuracağız. Bu inançla yola çıktık ve hedefimize emin adımlarla ilerliyoruz. Birlikte Dikili diyerek başlattığımız hizmet kervanımız Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün açtığı yolda, gösterdiği hedefe yürüyerek devam edecek.



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler