ALD'den elektrikli ve hibrit araç etkinliği

Türkiye'de operasyonel kiralama sektörünün önemli kurumlarından ALD Automotive Türkiye, müşterileri için elektrikli ve hibrit araç etkinliği düzenledi. Etkinlik, ALD Automotive müşterilerine hibrit ve elektrikli araçların en yeni teknolojilerini keşfetmeleri ve test etme imkanı sunarken ayrıca güvenli sürüş hakkında farkındalık yaratmak için emniyet kemeri simülatörlerini de deneyimlemelerini sağladı.

Yayınlanma: 05.11.2019 - 17:28
Abone Ol google-news

ALD Automotive Türkiye, Lexus, Toyota, Mercedes-Benz, Renault, Volvo ve ZES (Zorlu Energy Solutions) desteğiyle "Elektrikli ve Hibrit Araçlar Etkinliği" düzenledi.  Şirketlerin filolarındaki çevre dostu araçlar konusunda farkındalığını arttırmak ve yol güvenliğinin önemini vurgulama amacı taşıyan etkinlikte, müşteriler, piyasada bulunan en yeni elektrikli ve hibrit otomobil modellerini inceleme ve test sürüşü yapma fırsatını buldu. Ayrıca, katılımcılar etkinliğin ekolojik ve güvenli sürüş eğitimi oturumunun ardından çarpma ve devrilme simülatörlerini deneyimleme fırsatı buldu.

Avrupa Yatırım Bankası, Avrupa'nın lider operasyonel kiralama şirketi olan ALD Automotive'e Avrupa Birliği genelinde hibrit ve elektrikli araç yelpazesini geliştirmesini sağlamak için 250 milyon euroluk bir fon sağladı. Bu fonlama, Avrrupa genelinde 15 bin adet elektrikli ve hibrit araç alımına imkan sağlayacak. 

HEDEF 2020 YILININ SONUNDA 200 BİNİN ÜZERİNDE YEŞİL ARAÇ

ALD Automotive Türkiye Genel Müdürü Timur Kaçar, "ALD, Türkiye'de olduğu gibi, faaliyet gösterdiği diğer ülkelerde de yeşil filolara geçişte öncü bir rol oynamaktadır. Avrupa Yatırım Bankası ile gerçekleştirilen son finansal ortaklık bu taahhüdün en iyi kanıtıdır. Bu ortaklık, sürdürülebilir mobillite stratejimizi güçlendirecek ve özellikle düşük emisyonlu araçların kademeli olarak benimsenmesini teşvik etmeye yardımcı olacaktır. ALD olarak 2019 Haziran sonunda 118.000’in üzerinde olan ve hızla büyüyen yeşil araç filomuza katacağımız alternatif araçlarla 2020'nin sonuna kadar 200.000'den fazla araca sahip olmayı hedefliyoruz” diye konuştu. 


Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler