Narlıdere'de her belediye emekçisi için bir fidan

Yeşile ve doğaya önem veren Narlıdere Belediyesi, bu kez belediye çalışanları için 200 fidanı toprakla buluşturdu. Belediye İşçileri Fidanlığı için dikim töreninde konuşan Başkan Ali Engin "Narlıdere'de kişi başına düşen yeşil alan oranını artırmak ve yeşile farkındalık yaratmak için çalışmalarımız sürecek" dedi.

Yayınlanma: 05.11.2019 - 10:45
Narlıdere'de her belediye emekçisi için bir fidan
Abone Ol google-news

İlçede kişi başına düşen yeşil alan oranını artırmak ve ağaç dikimi  çalışmalarI yürüten Narlıdere Belediyesi, belediye çalışanlarını da unutmadı. Daha önce, farklı mahallelerde 2 bine yakın fidanı toprakla buluşturan belediye, yeni kurulan Belediye İşçileri Fidanlığı'na da 200 ağaç dikti. Narlı Mahallesi, Aytaç Sefiloğlu Parkı yanında gerçekleşen törene Başkan Ali Engin'in yanı sıra, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, sendika temsilcileri ve belediye çalışanları katıldı. Başkan Engin, toprakla buluşan fidanların can suyunu yine işçilerle birlikte verdi.

"AMACIMIZ FARKINDALIK YARATMAK"
Narlıdere Belediye Başkanı Ali Engin "Yeşile ve doğaya önem  veriyor ve uygun olan her yere fidan dikmek için çaba gösteriyoruz. Daha önce, 2 farklı mahallemizde 2 bine yakın fidanı toprakla buluturmuştuk. Bu kez de belediye işçilerimiz adına bir fidanlık oluşturuyoruz. Yeşili koruma ve ağaç dikme konusunda farkındalık çalışmalarımız devam edecek. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum" dedi



Cumhuriyet Tatil Otel Rezervasyon

En Çok Okunan Haberler